dimarts, 11 d’octubre del 2011

REACCIÓ DE L'ALEVÍ "B" IGUALANT
UN ADVERS 2-4 DAVANT EL CORNELLÀ















RCD Espanyol Aleví “B”: 4 – UD Cornellà “B”: 4

Reacció espanyolista i a punt de donar-li la volta al marcador.
El RCD Espanyol Aleví “B” va deixar escapar els primers punts de la temporada després d’haver guanyat els dos encontres per idèntic resultat (4-0) davant un Cornellà que va anar sempre per davant en el marcador i que després de dues igualades es va avançar amb un gairebé definitiu 2-4 en el tercer quart. En els darrers vuit minuts l’Espanyol va empatar l’encontre i va estar a punt de fer-se amb el triomf.

I es que el conjunt blanc-i-verd va sorprendre ja als espanyolistes en els primers compassos del partit quan un gran xut creuat a l’escaire esquerra a càrrec del jugador d’origen asiàtic del Cornellà, Furukawa, feia inútil els esforços del meta Ángel Fortuño per impedir el primer gol visitant.

Els espanyolistes van pogué empatar mitjançant un llançament d’Arnau que se li va escapar al meta Benavent que no va blocar, però el defensa Erik arribant abans que Maxim, rebutja evitant una segona rematada espanyolista.  

En el darrer minut del primer quart, l’Espanyol va igualar l’encontre per primer cop després que una llarga jugada acabés amb un xut ras des de la frontal que Dani que buscant forat el trobà a l’esquerra del porter.

En el segon temps, amb tot l’equip variat en quant als integrants, es va tornar a repetir la mateixa història. El Cornellà torna a avançar-se aquest cop al minut i escaig de començar el segon quart quan Mario García de còrner directe aconsegueix un gol olímpic clavant l’esfèrica a idèntic lloc que el seu company en el primer gol.

Cinc minuts després del gol visitant i havent tingut una altre ocasió entre mig els del Baix Llobregat, els espanyolistes tornaren a empatar l’encontre aquest cop mitjançant la nova incorporació d’aquesta temporada Marco Villa que xuta a l’esquerra del porter superant-lo.

Abans del descans, oportunitats per les dues parts (Yanis rematant fora ben defensat, i xut d’Erik per sobre el travesser, per part visitant) i Soto amb un centre molt tancat per part local que rebutja com pot el porter del Cornellà.

En el tercer quart tot i les ocasions espanyolistes seria el conjunt visitant qui posaria terra pel mig en el marcador. Abans, però, l’Espanyol va pogué marcar als dos minuts de la represa amb un llançament de cantonada que si a favor del Cornellà havia suposat el segon gol, en el cas espanyolista s’estavellaria al travesser també molt tancat. En altre llançament de cantonada a càrrec d’Adri, la pilota seria aturada amb moltes dificultats pel porter visitant sobre la mateixa línia de gol quan ja pràcticament se la introduïa dins.

Però com dèiem, seria el conjunt blanc-i-verd qui s’avançaria després d’una centrada de Yanis rematada a boca de canó i tot sol per Khosiro. No en tindria prou el conjunt del Baix Llobregat i sis minuts repetiria, aquest cop en un ràpid contracop en el que Joan no pot rebutjar tot i gaudir d’avantatge intentant protegir l’esfèrica i més murri el davanter Yanis Núñez se’n porta la bola superant la mitja sortida d’Angel i marca de xut creuat elevat. El Cornellà va pogué fer el cinquè gol en un remat de Yañis, que aquest cop el meta espanyolista respongué amb una gran intervenció rebutjant a còrner.            

Però quan més semblava l’encontre decidit a favor dels visitants i entrat ja en el temps el darrer quart (de 15 minuts cadascun) de partit, tingué lloc la reacció espanyolista. Primer, Kilian Cabrero de xut ras, establir el 3-4 que obria les esperances ficant l’equip espanyolista de nou en el partit. Posteriorment, un centre xut de Sergi Benitez treu a còrner el meta del Cornellà amb una gran intervenció quan la bola prenia el camí del gol.

Aquest arribar en un llançament de cantonada a càrrec de Julen, i Marco Villa saltant en mig d’un munt de jugadors a boca de canó, pentina la pilota lo suficient per empatar l’encontre.

En els darrers instants de partit, Sergi Benitez seria protagonista amb dues jugades similars en les que el conjunt de Beltrán es va pogué endur l’encontre: Un xut que treu a còrner amb la punta dels dits el porter i instants després en el darrer sospir del partit, una rematada que s’estavella al travesser de la porteria del Cornellà.    


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol:
1er i 3r Quart: Ángel; Amadou, Joan, Dani, Arnau, Adri, i Maxim.
2 i darrer Quart: Alejandro, Sergi Benitez, Marco Villa, Soto, Julen Álvarez, Kilian i Toni.

UD Cornellà: Benavent, Alejandro Blasco, Yuri Furukawa, Erik Álvarez, Xavier Galán, Manis Núñez i Oriol Núñez.

Àrbitre: Joan Arriaga Pérez.

Gols: 0-1: Furukawa, m. 3; 1-1: Dani, m. 15; 1-2: Mario García, m. 16; 2-2: Marco Villa, m. 21; 2-3: Khosiro Saito, m. 35; 2-4; Yanis Núñez, m. 36; 3-4: Kilian, m. 52; 4-4: Marco Villa, m. 58. 

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Aleví, en el seu grup segon, disputat a les primeres hores de la tarda de dissabte. Temps assolellat, temperatura elevada per l’època. 


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
93300243
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
73210124
3
C.E. L'HOSPITALET "B"
73210113
4
E.C. GRANOLLERS
632012110
5
C.F. DAMM
63201169
6
U.E. VILASSAR DE MAR
6320187
7
U.D. CORNELLÀ "B"
531201110
8
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
43111127
9
U. F. B. JÀBAC I TERRASSA "B"
4311166
10
C.D. SANT GABRIEL
43111513
11
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
3310278
12
U.E. SANT ANDREU
33102912
13
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
13012413
14
U.E. MOLLET C.F.
13012312
15
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
13012516
16
U.D. At. GRAMENET MILAN
03003728





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M