divendres, 14 d’octubre del 2011

INICI DE LLIGA COMPLICAT PER L'INFANTIL "B"

CF Badalona: 4 – RCD Espanyol Infantil “B”: 2

L’equip Infantil “B” del RCD Espanyol va perdre dissabte passat el seu segon encontre consecutiu i altre cop va encaixar quatre gols, davant el CF Badalona. Es dona la circumstància que les dues derrotes han sigut davant equips de segon any que encapçalen la classificació d’aquest grup segon de Preferent Infantil.

En un primer temps bastant igualat, tot i avançar-se en el marcador els locals, el conjunt de David Fernández va aconseguir donar-li la volta al marcador mitjançant els gols de Fode i Juan, però quan faltava un minut per finalitzar el primer temps el conjunt badaloní va empatar l’encontre en culminar una acció en la que després d’una rematada que va acabar estavellant-se al pal, Ander tot sol es va fer amb el refús establint les taules en el marcador.

En el segon temps l’equip local a mida que va anar passant els minuts va acabar imposant la seva superioritat física i després del llançament d’una falta van aconseguir posar-se per davant a falta de vint minuts pel final. Menys de dos minuts després, en un contracop el Badalona va establir el que seria resultat definitiu.

CF Badalona: Pau Chueco, Marc Gragera, David Castañer, Vicente Prados, Enrique García, Sergo Parrilla, Ruben Abad, Joan Artieda, Carlos Alonso, Zacarías El Moussaqui, i Johan Otín.

RCD Espanyol: Adrià, Jairo, Yohanes, Albert (c), Marc Vicente, Sergi, Juan, Guillem, Fode, Gaku i Joel.
2na. part: Adrià; Dani, Albert, Yohanes, Marc Vicente; Pol, Usman, Guillem; Juan, Arnau i Fode.

Àrbitre: Víctor Caballero León,de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: El Moussaqui, m. 7; 1-1: Fode, m. 18; 1-2: Juan, m. 29; 2-2; Ander Alonso, m. 34; 3-2: Joan Olivera, m. 50; 4-2: El Moussaqui, m. 52.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga del grup segon de Primera Divisió Infantil disputat en el Camp del Centenari de Badalona. En les files espanyolistes va debutar el jugador japonès Gaku Isono Isono que fins ara s’entrenava al conjunt espanyolista però no havia pogut ser alineat en competició oficial per temes burocràtics.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 2n.