dijous, 13 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ FUTBOL BASE
RCD ESPANYOL 2011/12





(Estadi del RCD Espanyol, Cornellà-El Prat: Josep Maria)

Minuts després de les set de la tarda, a l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat, ha tingut lloc l’acte oficial de presentació del futbol base del RCD Espanyol 2011/12.

L’acte s’ha iniciat amb la sortida al terreny de joc dels equips femenins del RCD Espanyol encapçalats pel Femení “B”, seguint el Femení “C”, Juvenil –Cadet, Cadet-Infantil de resen creació, Infantil-Aleví “A”, Infantil-Aleví “B” i les més petites, el Benjamí-Prebenjamí.

Torn pels nois i nens posteriorment; han sortit el Juvenil “B”, Cadet “A”, Cadet “B”, Infantil ”A”, Infantil “B”, Aleví “A”, Aleví “B”, Benjamí “A”, Benjamí “B”, i prebenjamí.

Finalment han sortit els dos equips que representen el màxim nivell a Sadrià. El Femení “A” i l’Espanyol “B”.  

Després ha sigut el torn dels parlaments; Antonio Morales com a màxim dirigent del futbol base, Ramon Condal com a President del RCD Espanyol i finalment el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau. No s’ha dirigit als presents el màxim responsable del futbol femení... tot i que el senyor Morales si ha fet referència al tema del futbol femení per treure importància a tot el que s’ha dit aquest estiu i que finalment segons la seva opinió no s’ha vist fet realitat, ja que el femení continua existint i donant-nos alegries (?)...

A l’acte ha estat present en primera fila, els dirigents municipals dels Ajuntaments de Sant Adrià del Besós (regidor d’esports Joan Carles Ramos), de Cornellà (tinent d’alcalde Sergi Fernández), i d’El Prat de Llobregat (regidor de l’àrea d’esports, Antonio Hernández), junt als mencionats Ramon Condal, Antonio Morales, els vicepresidents Sergio Oliveró, Francesc Ciprés, i Albert Garrofé responsable del futbol femení, així com el Vicepresident de la FCF, Jaon Josep Isern.  

L’acte ha finalitzat amb les notes del Himne del RCD Espanyol, del “Glòria als herois” i les fotos oficials de cadascuna de les plantilles.  



1 comentari:

Anònim ha dit...

Y Luis Fradua? O ya no está en el club?




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M