dilluns, 17 d’octubre del 2011

DERBI DE BENJAMINS... SENSE GOLS.











RCD Espanyol Benjamí “A”: 0 – F.C. Barcelona “B”: 0

Derbi sense gols el disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià en un dels quadrants del camp tres. Ocasions en van haver-hi i per les dues bandes, inclòs l’Espanyol va fallar un llançament des del punt de penal en que va ser castigat el quadre barcelonista en el tercer quart, però el marcador no es va moure i l’Espanyol no va pogué superar al seu màxim rival.

Qui primer va avisar va ser el conjunt barcelonista quan als tres minuts de joc va estar a punt de donar l’ensurt amb una rematada que es va estavellar al travesser de la porteria espanyolista. El partit va ser molt mogut amb anades i tornades, i així una passada de Gerard va estar a punt de ser aprofitada per Oscar, però la seva rematada es va marxar a l’esquerra de la porteria culer. El Barcelona va tenir el gol en el cap del seu jugador Iker quan en el llançament d’un servei de cantonada, tot sol, va rematar per sobre el travesser. Però també l’Espanyol va disposar d’una bona oportunitat en el llançament de còrner en el darrer minut del primer quart, al llençar-se molt tancat i per poc un defensor contra la pròpia porta se l’ha acaba ficant al meta barcelonista que va aturar sobre la mateixa línia de gol amb molts problemes.

En el segon quart, doble ocasió espanyolista amb refús del porter i Gerard en la boca de gol remata passejant-se la pilota. En un servei de còrner des de l’esquerra el central local Ismael fica el cap rematant perillosament. En aquest quart el domini espanyolista va ser més evident i les millors ocasions van ser pel quadre de Xavier Manzano.  Una jugada de Xavi Pérez per Gerard acaba amb un tret que es marxa a dos pams del pal esquerre de la porteria culer.

En el tercer quart, al primer minut l’Espanyol és a punt d’inaugurar el marcador amb un xut al travesser de la porteria barcelonista. Una centrada de Dereck es rematada malament per Aye Diop quan es trobava en bona situació. Els visitants tindrien la seva ocasió en el llançament de falta directa a càrrec d’Albert Garrido que bloca el meta espanyolista Darwin.

En els darrers minuts del tercer quart, un defensor barcelonista en la frontal salta ficant la mà rebutjant l’esfèrica i evitant que controli l'esfèrica el jugador espanyolista. El col·legiat no dubta ni un instant i assenyala la pena màxima que s’executa en el darrer minut mitjançant Lucas, llençant molt malament, fora a la esquerra del porter barcelonista. Era l’ocasió d’or per guanyar l’encontre.

Però l’Espanyol no es va rendir i va continuar intentant-lo en el darrer quart.El propi Lucas va estar a punt amb el llançament d’una falta bombejada que va sortir per sobre el travesser. L’Espanyol va portar perill en dues faltes llençades per Dereck (la segona amb una gran intervenció del porter visitant).

Però el Barcelona tampoc es conformava amb mantenir el resultat tot i que positiu pels seus interessos,  i en aquestes que en una sacada de banda sense aparent perill, acaba amb un xut que s’enverina i acaba estavellant-se en el travesser. L’Espanyol seria qui tindria les darreres ocasions de gol en un final que al igual que tot el partit va ser jugat de poder a poder, amb l’emoció de la incertesa del marcador i el bon joc dels dos conjunts.              


 
Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol:
1er. Quart: Artur Coma; Xavi Pérez, Ismael, Dereck; Oscar, Gerard; i Oriol
2n. Quart: Artur Coma; Xavi Pérez, Ismael, DerecK; Lucas, Gerard i Ruben.
3r. Quart: Darwin, Lucas, Ismael, Dereck; Xavi Pérez, Oscar; i Aye Diop
Darrer Quart: Darwin, Lucas, Ismael, Dereck; Gerard, Ruben; i Oriol.
Entrenador; Xavier Manzano Montmany.

FC Barcelona: Pol Tristán, Eric Iglesias, Ricard Cartañà, Iker González, Albert Garrido, Martí Riera i Jan Reixach. Entrenador: Sergi Milà Herrero

Àrbitre: Xavier Oros Farràs.  

Incidències: Quarta jornada de lliga de Primera Divisió de Benjamins, grup tercer. Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit disputat al camp tercer juntament i coincidint amb l’Espanyol – Cornellà d’Alevins en l’altre part del camp.   



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1C.D. SANT GABRIEL124400277
2C.F. DAMM124400236
3C.F. BADALONA943012310
4U.E. SANT ANDREU94301137
5R.C.D. ESPANYOL84220291
6F.C. BARCELONA "B"73210152
7ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA742111110
8U.E. VILASSAR DE MAR642022314
9FUNDACIÓ P.E. EUROPA642021414
10C.D. PREMIÀ DE DALT64202810
11FUNDACIÓ P. ESC. F. CALELLA5312076
12VILA OLÍMPICA CLUB ESP.03003212
13C.F. TORDERA03003417
14U.D. At. GRAMENET04004421
15P. BARCELONISTA SANT CELONI04004331
16ROCAFONDA CLUB FUTBOL04004543






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M