dimecres, 19 d’octubre del 2011

VAN SOBRAR CINC MINUTS... (1-1)












RCD Espanyol Infantil “B”: 1 – FC Sant Cugat Esport “A”: 1

S’escapen dos punts en les acaballes del partit.

El RCD Espanyol Infantil “B” va sumar la tercera jornada consecutiva sense guanyar en empatar a un gol davant l’Infantil “A” del FC Sant Cugat Esport. Bé es cert que durant bona estona del segon temps l’equip de David Fernández va oferir-nos una millora palpable, però li va faltar més confiança i saber-se desenvolupar millor en els moments finals del partit en el que el Sant Cugat va anar-se’n per l’empat i aquest va acabar fent-se realitat. També cal dir-ho que tots els rivals fins ara en els que el triomf no ha somrigut als nois de David, han estat rivals de segon any i alguns com Mataró i Badalona, encapçalen la classificació mostrant la seva fortalesa i potencial en aquesta categoria.

El primer temps ens va recordar al del encontre davant el Badalona amb l’excepció que el rival no tenia la mateixa qualitat ni poder definitori en els jugadors d’atac. Un Espanyol que durant massa estona no passava mig camp, es defenia això si acceptablement, i poques jugades d’atac tant en un com en altre bàndol. Una ocasió en la que Adrià ha de sortir desesperadament i la jugada acaba amb una rematada fora i una ocasió pels espanyolistes quan Fode penetra per l’esquerra però Cristian rebutja sota pals, son les accions de més perill d’un mediocre primer temps en quant a joc exhibit per ambdós conjunts.

En el segon temps l’Espanyol va millorar clarament: Va sortir amb més convicció, el mig del camp va moure més i millor l’equip i ja Albert Alavedra va posar a prova al porter visitant en el llançament d’un lliure directe que va blocar perfecament.

Als deu minuts de la represa, Fode culmina una bona jugada de l’atac perico amb una gran rematada creuada i potent a l’escaire esquerra de la porteria; inapel·lable. Sergi va gaudir d’una bona oportunitat quan en una bona jugada personal va retallar al darrer defensor però el seu xut ja massa fluix no va ser impediment pel que el meta del Sant Cugat es fes amb l’esfèrica.

A partir dels darrers dotze minuts la cosa canvia i a pitjor... El Sant Cugat no es vol marxar de buit de Sadrià i comença a estirar les seves línies. Avisa, amb una jugada en la que Albert salva el gol de l’empat en la boca de gol, però aquest acaba arribant després d’uns moments de pressió del conjunt roig-i-negre. Un servei de cantonada a falta de cinc minuts per la conclusió del xoc, acaba sent executat centrat a l’àrea on el error de marcatge fa que remati a plaer Bofill. A més, la cosa hagués pogut ser pitjor si després d’un error de Yohanes, el dorsal 14 del Sant Cugat se n’hagués aprofitat i hagués pogut superar a Adrià que acaba blocant la rematada.

Els darrers moments l’equip acusa el cop de l’empat i el Sant Cugat tindria inclòs una gran ocasió amb rematada creuada que es marxa per molt poc per la esquerra de la porteria (69’) i un llançament de falta perillosa amb xut ras creuat que es passeja perillosament, però sense conseqüències. Per tant i resumint, mala sort pel conjunt espanyolista al que li van sobrar cinc minuts, però si valorem els mèrits d’uns i d’altres,  el joc i les ocasions, l’empat es pot considerar just.            



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrià, Dani Reina, Yohanes, Marc Bernils, Marc Vicente, Marc Llinares, Josep, ÇUsman, Fode, Gaku, i Mateo.
En el segon temps, Joel, Albert, Pol i Juan per Yohanes, Josep, Gaku i Mateo, m. 36; Yohanes per Bernils, Sergi per Usman, i Josep per Fode, m. 57.

FC Sant Cugat Esport: Aitor Gómez, Ruben Jiménez, Adrián Machuca, Ignasi Duran, Fernando De Juan, Albert Saldaña, Cristian Vinade, Williams Akinloye, Marc Arroyo, Arnau Sans i Oriol Escuer.

Àrbitre: Darío Domínguez Torres. Va mostrar cartolines grogues a Marc Bernils i a Usman per part local al minut 48 i a Ruben Jiménez, m. 7, Marc Arroyo, m. 18 i a Williams Akinloye, m.65 per part visitant.  

Gols: 1-0: Fode, m. 45; 1-1: David Bofill, m. 65

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga del grup segon de Primera Divisió Infantil. Tarda assolellada, amb temperatura agradable.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 2n.



.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
12
4
4
0
0
21
3
2
C.F. BADALONA
12
4
4
0
0
15
4
3
U.D. CORNELLÀ "B"
8
4
2
2
0
8
3
4
F.C. BARCELONA "B"
8
4
2
2
0
7
4
5
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
8
4
2
2
0
8
6
6
F.C. SANT CUGAT ESPORT
7
4
2
1
1
6
4
7
UFB JÀBAC i TERRASSA "B"
7
4
2
1
1
10
10
8
U.D. CIRERA
5
4
1
2
1
7
6
9
A.E.C. MANLLEU
5412199
10
R.C.D. ESPANYOL "B"
4
4
1
1
2
6
10
11
C.E. MERCANTIL
3
4
1
0
3
8
11
12C.F. DAMM "B"2402246
13
C.GIMNÀSTIC MANRESA "B"
2
4
0
2
2
5
13
14U.E. VILASSAR DE MAR14013511
15
C.E. EUROPA
1
4
0
1
3
1
10
16
U.D. At. GRAMENET
1
4
0
1
3
5
15





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M