dimarts, 18 d’octubre del 2011

TRIOMF DEL FEMENÍ "C" (3-0),
ABANS DEL DUEL PEL LIDERAT AMB L'AEM


















RCD Espanyol Femení “C”: 3 – AE La Salle Premià: 0


Quart triomf del Femení “C” al campionat de lliga de Preferent Femení. El conjunt de Xavier Cereijo va derrotar per 3-0 a La Salle Permià en un encontre en el que va ser infinitament superior a les premianenques, i que en la part del final es va acabar de deslluir amb el protagonisme arbitral i l’actitud d’algunes jugadores visitants que van perdre els papers, acabant l’equip del Maresme amb vuit jugadores sobre el terreny de joc.

L’equip espanyolista dominador absolut del joc, li va costar obrir el marcador més del previst, tot i tenir varies ocasions de gol en el primer quart d’hora per mediació de Anna Pascual, amb un xut creuat que aturà la portera visitant sobre la mateixa línia de gol, o en una acció arrencant en posició dubtosa, que no va pogué culminar rematant al cos de la portera en el mà a mà.

Carla Borrás va obrir el marcador quan culminà una jugada d’atac amb una vaselina davant la sortida de la portera de La Salle Premià, i l’esfèrica va entrar suaument a la porteria de l’equip maresmenc.

El segon gol que sentenciava l’encontre el va aconseguir Ariadna Forment després de recollir una pilota molt ben picada en un servei de falta per sobre la tanca, i la davantera espanyolista remata colpejant a la base del pal i entrant finalment dins. La darrera ocasió de gol del primer temps, un xut d’Anna Pascual que se’n va fora per molt poc.  

En el segon temps, canvis, i el partit va baixar bastant en quant a ritme, en amples fases del mateix va inclòs dominar el conjunt de La Salle Premià però sense cap tipus de profunditat ni perill, i encara l’Espanyol va fer el tercer amb un xut d’Anna López des de la frontal.

El partit se li va complicar al col·legiat Darío Domínguez quan una pilota en profunditat per Ruth, va ser tallada fora de l’àrea per la portera visitant evitant que la davantera espanyolista pogués rematar, i no ho va dubtar ni un instant assenyalant la corresponent falta i la targeta vermella. Llavors van venir tots els problemes. Una jugadora va ocupar la porteria del conjunt groc, mentre Alba Ramos marxava sense la seva samarreta i amb cara de pocs amics...

Poc després d’una ocasió espanyolista en la que Andrea va estar a punt de marcar ficant el peu i sortint la bola a un parell de pams del pal per la dreta, va tenir lloc la segona complicació pel col·legiat. Ignorem que li va dir la jugadora Sandra Busquets, però en la mateixa acció va veure primer cartolina groga i posteriorment vermella de manera consecutiva i se’n va anar al carrer. Tampoc feia falta l’excés de cel del col·legiat quan l’encontre estava totalment decidit, però el senyor Darío Domínguez no va mostrar gens de mà esquerra i poc després en una acció en banda esquerra, la dorsal 6 Aroa també va abandonar l’encontre abans d’hora per expulsió directa, deslluint-se el partit totalment.

L’Espanyol no va voler treure cap avantatge de la situació i els darrers minuts amb tres jugadores més sobre el terreny de joc, es va limitar a mantenir el control del joc, i jugar a mig gas no volent fer més llenya de l’arbre caigut amb un rival tant minvat per aquestes circumstàncies esmentades.       


L’equip espanyolista afrontarà el proper diumenge a les 12:00 a Recansens davant el líder empatats a punts amb les periques, el lleidatà S.E. AEM en un duel per la primera posició.   


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Sandra Noria; Tania, Queralt, Aida Serrano, Sandra Anglada; Judith Fresquet, Anna López; Carla Borrás, Anna Pascual, Andrea Granados;  i Ari Forment.
Substitucions: Eva Blanco, Mónica Bácter, Esther Sánchez i Ruth Méndez per Tánia, Judith, Andrea i Ari Forment, m. 46; Judith i Andrea tornen a entrar per Anna López i Anna Pascual, m.69.   

AE La Salle Premià: Alba Ramos, Marina Meriel, Sandra Busquets, Montserrat Ferrer, Jaciane Da Silva, Aroa Quintana, Jéssica Jiménez, Ana Belén Caballero, Marta Jiménez, Andrea Artero,  i Raquel.
 
Àrbitre: Darío Domínguez Torres, va mostrar cartolina groga a la local Judith Fresquet, m. 80 i a les jugadores de La Salle Premià, Ana Belén Caballero, m. 61, Jessica Jiménez, m. 61, Montserrat Ferrer, m. 67. Vermella directa a la meta Alba Ramos, m. 73’, per tocar l’esfèrica amb la mà fora de l’àrea impedint una clara acció de gol, i cartolina groga a Sandra Busquets (m. 83’) i posteriorment en la mateixa acció, vermella (83') i també cartolina vermella directa a Aroa Quintana, m. 87.  


Gols: 1-0: Carla Borrás, m. 32; 2-0: Ari Forment, m. 36; 3-0: Anna López, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga de Preferent Femení, disputat la tarda vespre del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià. El segon temps, amb il·luminació artificial. L’equip de La Salle Premià va acabar jugant amb vuit jugadores al ser expulsades la portera i dues jugadores de camp.


CLASSIFICACIÓ PREFERENT FEMENÍ

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
S.E. AEM
124400173
2
R.C.D. ESPANYOL "C"
124400141
3
C.F. SANTPEDOR
104310135
4
ESCUELA F. BONAIRE
94301126
5
FC SANT CUGAT ESPORT
94301119
6
C.F. IGUALADA
7421193
7
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
642021111
8
C.F. LLORET
6420279
9
A.E. LA SALLE PREMIÀ
64202812
10
U.D. SANT QUIRZE BESORA
441121010
11
C.F. SUBURENSE
44112613
12
C.F. UNIFICACIÓ PRAT
341031212
13
CF PARROQUIAL STA. EUGENIA
341031112
14
C.F. At. RIUDEPERES
3410369
15
C.E. XAICA
04004621
16
C.F.  LES PRESES
04004219






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M