L'INFANTIL "B" FEMENÍ GUANYA 8-5
AL SANT GABRIEL "B" EN UN EMOCIONANT PARTIT

RCD Espanyol Infantil-Aleví “B”: 8 – CE Sant Gabriel “B”: 5

Intens i emocionant encontre.
No sempre tenim ocasió de veure un encontre tant emocionant, disputat i amb alternatives tan clares al marcador en aquestes categories inferiors femenines com el que vam pogué presenciar dissabte a la tarda vespre en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià - molts son massa desigualats en quant a qualitat, nivell entre ambdós conjunts i per tant reflectit posteriorment en resultats massa diferenciats -.

Per que en el primer quart el conjunt col·legial es va avançar en un igualat encontre i al començament del segon va engrandir la renda en el marcador amb un segon gol i tot feia pensar que seria un passeig per les jugadores taronges de Sant Adrià. Res més allunyat de la realitat.

L’Espanyol va tornar a ficar-se en l’encontre quan un llançament de falta executat per Cris, la portera visitant no aconsegueix blocar el fort tret  i en la boca de gol molt ràpida i atempta, Andrea anota l‘1-2 que obria les esperances d’una remuntada.

L’Espanyol igualava l’encontre amb un gol de Cris. I en poc menys d’un minut, feia Andrea el tercer que el col·locava per davant en el marcador. El conjunt del Sant Gabriel va acusar el cop fort moral, i es va venir completament avall, enfonsant-se anímicament davant un Espanyol que tot li sortia.

Així van anar caient sorprenentment els gols un darrera altre: Paula “Biss” fa el quart, el cinquè i Mireia el sisè. L’Espanyol havia remuntat un 0-2 i guanyava 6-2 en mig de l’eufòria de l’afició local.

Però el Sant Gabriel no es va rendir i va aprofitar que va aconseguir reduir diferències en el marcador amb dos gols pràcticament consecutius que van sembrar el pànic en l’equip perico que veia com el seu rival tocat no estava encara enfonsat sinó ben viu i havia col·locat en el marcador un perillós i emocionant 6-4 en un vist i no vist.

El Sant Gabriel disposat a tornar-li la remuntada al quadre espanyolista, i va situar el marcador en 6-5 a falta de quatre minuts per la fi del partit més l’afegit. Llavors va aparèixer Naiara que amb dos gols van sentenciar un treballat triomf del conjunt de Juliana García.

Fitxa Tècnica: (Alineacions titulars)
RCD Espanyol: Ainara, Sandra Ramos, Claudia Marcos “Bis”,  Naiara, Irene Fernández, Anna Torrodà, i Andrea Ferrer.

CD Sant Gabriel: Cora Pérez, Paula Hita, Marina Palmero, Paula Bohigas, Cristina Beltrán, Carla Buisán, I Judith Riba.

Àrbitre: Enric Monge Córdoba.

Gols: 0-1: Carla Buisán, m. 16; 0-2: Julia Ruiz, m. 23; 1-2: Andrea Peña, m.27; 2-2: Cristina Garriga, m. 33; 3-2: Andrea Peña, m. 34; 4-2: Claudia Marcos, m. 39; 5-2: Claudia Marcos, m. 46; 6-2: Mireia López, m. 50; 6-3: Martina Aceituno, m. 55; 6-4; Paula Bohigas, m. 56; 6-5: Paula Bohigas, m. 68; 7-5: Naiara, m. 70; 8-5: Naiara, m. 72.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada de la lliga de Primera divisió Infantil-Aleví Femenina en el seu grup primer. Els darrers temps es va tenir que jugar amb il·luminació artificial. Temperatura bastant fresca, molt més pròpia de l’època en que ens trobem de plena tardor.

CLASSIFICACIÓ 1a. DIVISIÓ INF.-ALEVÍ FEMENINA, GRUP 1er.