dimarts, 18 d’octubre del 2011

TREBALLAT TRIOMF DEL CADET "B" (2-0)











RCD Espanyol Cadet “B”: 2 – CE Sant Gabriel: 0


Treballat triomf del RCDE Cadet “B” davant un Sant Gabriel que va visitar dissabte al migdia la Ciutat Esportiva de Sadrià com a primer líder del campionat i que va veure com en el darrer minut del primer temps i el segon minut del segon període se li venia avall tot el seu plantejament i bon treball defensiu. L’Espanyol va millor molt en el segon temps després d’un primer temps força igualat i va ser just vencedor del partit i suma ja dues victòries.

Efectivament el primer temps va ser bastant igualat, amb major domini local, però sense clares ocasions de gol per part de cap dels dos equips. El joc es va desenvolupar més en la medul·lar i la lluita per fer-se amb el control del joc es va anar decantant mica a mica pels espanyolistes. 

En el minut 24, el tècnic espanyolista va donar entrada a Sergi per Pol Mikel. També va haver-hi un canvi tàctic quan Alex – havia començat al mig del camp – va intercanviar la seva posició amb Samu, avançant aquest la seva posició i tornant Alex a la seva natural demarcació, o sigui, l’eix central de la cobertura perica. Va ser precisament Samu qui va protagonitzar la jugada més maca fins les hores amb una penetració que finalment va ser rematada per Adrián Rivas blocant el porter del Sant Gabriel.

En una caiguda d’Adrián Rivas dins l’àrea entrat per un defensor el col·legiat no en va voler saber res no apreciant cap tipus de punibilitat en l’acció.

En el darrer minut del primer temps – en cadets, son dues parts de 40 minuts – l’Espanyol obre la llauna i inicia el camí del triomf quan una passada del migcentre Oscar Melendo per Sergi acaba amb una preciosa vaselina davant el meta visitant, entrant l’esfèrica dins la porteria del quadre adrianenc.

En el començament del segon temps, l’Espanyol va anar per feina i va sentenciar el xoc a la segona ocasió que va disposar. Ja al primer minut una centrada xut de Joel molt tancada va obligar al meta visitant a emprar-se a fons per blocar l’esfèrica. Instants després, una centrada precisa d’Aaron es rematada pel davanter centre Adrián Rivas al fons de la porteria del conjunt col·legial.

L’Espanyol entrava per bandes, sobre tot per la dreta a càrrec de Sergi i mica a mica es feia creditor del triomf amb millor joc i ocasions que el seu rival, totalment neutralitzat després dels dos psicològics pel moment en que van arribar. Una obertura de Melendo per Sergi acaba amb una perillosa centrada que treu tallant in extremis el dorsal 4 Brizuela. En altre centrada d’or de Sergi des de la dreta ni Adrián Rivas ni Aaron incorporat a l’atac arriben a un possible remat per molt poc passejant-se la bola per l’àrea petita.

En el minut 62, té lloc la millor acció del Sant Gabriel (que pràcticament no havia xutat a porta des dels primers minuts de joc que havia posat a prova a Manuel) amb una rematada creuada que surt fora.Una centrada molt tancada de Pol Mikel Lirola, es treta amb el cap per un defensor.

En les acaballes del partit, una llarga jugada d’atac espanyolista en la que Pol cedeix a Adrián Álvarez i aquest remata a boca de canó salvant el meta del Sant Gabriel amb una bona intervenció evitant el tercer gol local. El darrer intent dels espanyolistes, una jugada culminada per Adrián Álvarez amb un remat per sobre el travesser.           




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Manuel, Roger Aleu, Samu, Aaron, Erick Jair, Alex, Pol Mikel, Joel Riera, Adrián Rivas, Oscar Melendo i Campuzano.
Substitucions: Sergi per Pol Mikel, m. 24; Manchón per Erick Jair, m. 41; Pol Mikel i Marc García per Joel i Campuzano, m. 59; Emilio i Adrián Álvarez per Roger Aleu i Adrián Rivas, m. 65.

CD Sant Gabriel: Jonathan, Nelson Gabriel, Marco Brizuela, Víctor Romero, Rachid Chekkor, Ignasi Fernández, Branco Brizuela, Oscar Jiménez, Guillem Ruiz, Marc Mateu, i Marc Jiménez. 

Àrbitre: Juan Ramon Cano Saiz. Va mostrar cartolina groga a Marc Mateu, m. 77 per part visitant.

Gols: 1-0: Sergi, m. 39; 2-0: Adrián Rivas, m. 42.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada de lliga del grup tercer de Preferent Cadet, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb temperatura agradable.  


CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 3r.
 



.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
U.B. CATALONIA6220095
2
R.C.D. ESPANYOL "B"6220051
3
U.D. At. GRAMENET6220042
4
C.E. L'HOSPITALET6220020
5
ESC. F. GIRONÉS-SÀBAT "B"4211021
6U.D. CORNELLÀ "C"3210141
7
C.D. SANT GABRIEL3210153
8
A.E. PRAT3210154
9
U. At. HORTA 3210143
10
C.E. EUROPA "B"3210146
11
C.F. MONTAÑESA1201145
12
U.E. VILASSAR MAR "B"1201112
13
C.F. SANTA EULÀLIA1201135
14
C.F. DAMM "B"0200214
15
FUNDACIÓ P. CE JÚPITER0200238
16U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE0200228





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M