dimecres, 20 de juny del 2012

8è PERICONCURS. GALERIA FOTOGRÀFICA





















Aquest vespre ha tingut lloc la fase final del 8è Periconcurs que organitza la GPE Manigua a la Sala de Premsa (Auditòrium) de l’Estadi del RCDE a Cornellà-El Prat. Els Tamudinhos han estat finalment els guanyadors, al imposar-se ajustadament a Pericos Numantinos per 90-80.
Al marge de socis,  penyístes, aquesta fase final del 8è Periconcurs ha comptat amb la presència de diverses personalitats de l’espanyolisme com F. Javier Sáenz, Jordi Munté (Fundació Privada RCDE),  per part del club Jaume Martínez, Ángel Rojas, Josep Toldrà, Pedro Tomàs, per part de l’Agrupació de Veterans Rafa Marañón, Iñaki Pérez i Pedro Patón,  i representant a la FCPE,  Alberto Ariza i Araceli Pérez. També han estat presents els patrocinadors de l‘esdeveniment Sergio Fidalgo i Àngel S. Bergadà (23 Perico i Dr. Watson Café respectivament).  






1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola: No he pogun anar a veure la final, per problemes familiars, pero aqui està el Manager, sense cobrar, de l'amic de Montcada, Josep Ma.que ens deleite amb un regitzell de fotos
y dades.
Gràcies i esperant la copa del Juvenil.
Sort i endavant RCDEspanyol.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M