divendres, 22 de juny del 2012

LA GPE MANIGUA A LA "NIT DELS CAMPIONS"



L'aleví A de la GPE  Manigua, campió..

Aquests dies tenen lloc en diverses ciutats catalanes aquest esdeveniment on la Federació  Catalana de Futbol,  premia a tots aquelles entitats que han finalitzat la temporada sent campions de les diverses categories al futbol català.  El passat dimecres 20 de juny, la GPE Manigua penya també va estar-hi present a l’acte de la Federació Catalana de Futbol: “Nits dels Campions” i ens fa arribar aquestes dues fotografies.

El President de la Secció de Futbol de la GPE Manigua, Josep M. Perelló (a l’esquerra de la foto inferior), rep el diploma i el guardó acreditatiu del campionat assolit per l'Aleví “A”  de la GPE Manigua que es va proclamar campió del grup 16è de 4a Divisió, després guanyar tots el partits menys un, ha marcat 247 gols i n’ha rebut 40.


Més informació: www.gpemanigua.com


2 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Disculpes EPB! Amb tot l'enrenou del viatge no et vaig pogué contestar. Per a mi es un honor i un orgull donar publicitat a la massa social perica de qualsevol informació que qualsevol penya tingui a bé enviar-me, doncs és l'obligació de qualsevol persona que es consideri perico que vulgui el bé de les penyes, independentment de que els actes siguin més o menys seriosos, importants, més o menys treballats. Tots els pericos volem la màxima difusió dels actes del nostre club i penyes i per tant censuro qualsevol manipulació, censura o omissió que pugui haver-hi a qualsevol penya. I més si és cap a una tant històrica com la GPE Manigua,però ho diria de qualsevol altre. El que si que tinc que dir arribat a aquest punt, és que moltes ambaixades periques d'arreu de Barcelona i de Catalunya no envien la informació als mitjans, i menys a un servidor al que ni tan sols conèixen, doncs no disposen algunes ni tan sols de web o de correu electrònic en ple segle XX o inclòs es poden donar el cas que ni d'ordinador els membres. Sortosament la GPE Manigua i altres si, i ens envien tota la informació que a vegades un no pot cobrir estant present. Salutacions i gràcies!.

Josep Maria ha dit...

Disculpes EPB! Amb tot l'enrenou del viatge no et vaig pogué contestar. Per a mi es un honor i un orgull donar publicitat a la massa social perica de qualsevol informació que qualsevol penya tingui a bé enviar-me, doncs és l'obligació de qualsevol persona que es consideri perico que vulgui el bé de les penyes, independentment de que els actes siguin més o menys seriosos, importants, més o menys treballats. Tots els pericos volem la màxima difusió dels actes del nostre club i penyes i per tant censuro qualsevol manipulació, censura o omissió que pugui haver-hi a qualsevol penya. I més si és cap a una tant històrica com la GPE Manigua,però ho diria de qualsevol altre. El que si que tinc que dir arribat a aquest punt, és que moltes ambaixades periques d'arreu de Barcelona i de Catalunya no envien la informació als mitjans, i menys a un servidor al que ni tan sols conèixen, doncs no disposen algunes ni tan sols de web o de correu electrònic en ple segle XXI o inclòs es poden donar el cas que ni d'ordinador els membres. Sortosament la GPE Manigua i altres si, i ens envien tota la informació que a vegades un no pot cobrir estant present. Salutacions i gràcies!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M