dimecres, 20 de juny del 2012

ACOMPANYA AL JUVENIL A LA FINAL DE BURRIANA



La FCPE ha ideat, amb la col•laboració del RCD Espanyol, una nova iniciativa per desplaçar a tots els aficionats pericos que vulguin animar, a la final de la Copa del Rei, el conjunt dirigit per Dani Poyatos

Si vols acompanyar al nostre Juvenil A en un repte tan important com la final de la Copa del Rei, la Federació Catalana de Penyes posarà a la venda els tiquets per realitzar el desplaçament fins a Borriana.

Si vols fer costat als nostres nois, a partir de demà dimecres dia 20, podràs adquirir a un preu de 20€, a les RCDESTIL SHOP de Cornellà i de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, la teva plaça a l'autobús que et portarà fins l'Estadi Municipal Sant Fernando. Allà, abans del partit, es compraran les entrades per veure el partit a un preu de 10€.

El lloc de sortida de l'expedició serà davant de l'Estadi de Cornellà-El Prat, al Vial 6 paral•lel a la Ronda, a les 11h d'aquest dissabte, i la tornada just després de la finalització de l'enfrontament.

No t'ho pensis i vine a animar al nostre Juvenil, l'ocasió s'ho val i per només 30€ pots formar part d'aquesta nova gesta de l'espanyolisme. El pagament de la plaça d'autobús tan sols es podrà realitzar en efectiu.
T’hi esperem!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenemos una de las mejores generaciones de juveniles de la historia del Espanyol. Campeones de liga, subcampeones de España y de momento finalistas de la Copa del Rey. ¿Sabrá el Espanyol sacar provecho de ellos, o ficharemos mediocridades dejando a los nuestros en el banquillo? Hay juveniles que éstán haciendo una campaña espectacular y finalizan contrato. Con todo lo que está sucediendo en la Ciudad Deportiva pudiera darse el caso que ante la incapacidad del Club para gestionar el futbol Base decidan irse a otro equipo, y entonces nos lamentaremos y nos echaremos las manos a la cabeza diciendo que no sentían los colores. Lo de siempre.

Josep Maria ha dit...

Veremos si con el nuevo coordinador la situación se reconduce. No se debe juzgar nunca a nadie antes que haya demostrado su valía o su incapacidad, aunque debo de reconocer y así lo he expresado anteriormente que el desbarajuste que se ha producido en el futbol base en estos últimos meses ha sido patético y esperpéntico.
Saludos.

Anònim ha dit...

bueno pronto sabremos los jugadores que suben alB ,los que siguen y si alguno marcha
espero que el club sepa hacerlo y no tengamos que oir muchas salidas
este año con lo que hemos criticado al juvenil al final es el equipo que nos esta dando mas ilusion
tiene muy buenos jugadores




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M