dimecres, 20 de juny del 2012

RESUM FINAL DE LA III FESTA DEL FUTBOL CATALÀ A MARTORELL


Vista general des del Mpal. del Torrent de Llops, a Martorell.



Balanç final dels Campionats de Catalunya de Futbol Base.

Finalment, el RCD Espanyol va guanyar 3 de les 8 finals en que va prendre part. Va disputar totes menys en categoria Juvenil – Cadet Femenina que no va accedir a la final caient a les semifinals. En categoria masculina va vèncer en dues categories (Cadet i Infantil) de les cinc en que va participar, perdent-ne les de categoria Juvenil, Aleví i Benjamí. En categoria femenina va vèncer en una de les tres que va participar, guanyant la Cadet, i perdent la Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí.

El FC Barcelona va conquerir 4 de les 6 finals en que va prendre part. Va disputar totes menys la categoria infantil en que va caure derrotat en semifinals davant l’Espanyol i les categories femenines cadet i benjamí on no disposa d’equip l’entitat barcelonista. En categoria masculina, va vèncer en 3 de 5 finals. En categoria femenina va guanyar l’única disputada (Infantil-aleví).    

El CE Sant Gabriel va guanyar les dos finals disputades en categoria femenina. Al FC Barcelona en juvenils i a l’Espanyol en categoria aleví-benjamí.

La resta d’equips que van ser finalistes, UE Cornellà i AEC Manlleu no van pogué alçar-se amb el triomf en les que hi van prendre part.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M