L'ALEVÍ DERROTÀ A LA FUNDACIÓ CATALANA GIRONA
A LES SEMIFINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

(Mpal. Torrent de Llops, Martorell; Baix Llobregat: Josep Maria)

Fundació P. Catalana Girona: 0 - RCD Espanyol Aleví “A” : 3

L’aleví espanyolista havia obtingut dissabte la classificació per disputar les semifinals del Campionat de Catalunya, com a segon de grup en perdre davant el FC Barcelona a la fase prèvia de quarts, i es veuria les cares amb el primer classificat de l’altre grup, la Fundació Privada Catalana Girona.

L’equip espanyolista va evidenciar en els primers dotze minuts de joc el moment en que es troba anímicament des que finalitzar la lliga perdent el darrer encontre. Amb la fortuna en contra desaprofitant un munt d’ocasions algunes de les quals sembla impossible que no entressin. El desgast físic i psicològic ha passat factura en aquest tram final de temporada a un equip que no ho oblidem, va vèncer en els primers 29 encontres consecutius de lliga.

I es que el primer quart va ser un autèntic atac i gol. Primer, Miguel, d’un fort xut posa a prova al meta Arnau. Una molt bona centrada de Joan acaba amb una volea de Toni que es marxa fregant el travesser. Una obertura de Sergi per Marc acaba amb
la passada de la mort que no arriba per centímetres a la mateixa, el golejador Toni.

En el minut sis, recupera una pilota Miguel, marxa cap a l’àrea i deixa anar un fort xut que tocant en el porter, acaba estavellant-se en el pal dret a mitja alçada. L’equip perico assetjava contínuament la porta gironina cercant el primer gol que no arribava. Un centre de Joan és rematat lleugerament per Marc, passejant-se la bola per l’àrea...

Un fort tret de Toni s’estavella altre cop al pal, i rebota a l’esquena del meta sortint a còrner. En altre contraatac, Miguel remata una autèntica canonada i envia amb la mà a còrner el meta Arnau. En el darrer instant, la Fundació dona senyals de vida i Arnau Teixidor envia una rematada a un pam del travesser. El Girona ho intenta veient avançat al meta perico amb un llançament bombejat des de camp propi al que té que respondre Oliver emprant-se al màxim saltant i ficant la mà enviant a corner.

En el segon període el conjunt espanyolista pagà car l’esforç fet i el Girona s’estirà intentant donar la sorpresa esperonat pel públic present molt sorollós. Així, un llançament directe de falta a càrrec d’Arnau Mas, es rebutjat de punys per Oliver. Una rematada dins l’àrea a càrrec de Roger Torres és salvada per Oliver evitant el gol gironí. En la darrera jugada de perill, una centrada de Sergi Boira a punt és de ser rebutjada sobre la pròpia porta gironina per un defensor taronja.

En el tercer període, surten la resta de l’equip i als dos minuts Bruno avisa amb un llançament que no bloca el porter gironí, i tampoc Samper en dos cops pot marcar. Per fi als set minuts de la represa, inaugura el marcador Toni. Una centrada des de la dreta a càrrec de Bruno, es rematada de cap per Toni Paredes tocant lleugerament el meta Eloi, molt menys afortunat que el seu company Arnau.

Dos minuts després, Bruno envia una centrada xut des de la dreta que supera a Eloi Compta. En dos minuts dos gols... després d’errar el que no estava escrit en el primer quart.

En els darrers dotze minuts l’Espanyol va saber administrar bé l’avantatge i ja no va passar angunies; es més, va aconseguir el tercer obra de Dani al culminar un bon contracop en jugada individual amb perfecta definició. Abans Samper havia tingut una bona ocasió però el seu xut fou massa tou, i Roger Torres va enviar un lliure directe per sobre la porta perica, amb un tir ben dirigit.

F.P. Catalana Girona: Arnau Fábrega, Alex Serra, Aaron Castillo, Arnau Mas, Jofre Cherta, Roger Torres, i Arnau Teixidor.
Suplents: David Alamo, Adrià Bassols, Aniol Martí, Eloi Compta (p.s.) i Adrià Bueno.

RCD Espanyol: Oliver; Sergi Boira, Nacho, Joan; Miguel; Marc Rodríguez i Toni.
2n. Quart: Jordi i Dani substitueixen a Joan i Toni.
3r. Quart: Manel; Bruno, Aleix, Joan; Josep; Samper i Toni.
4rt Quart: Manel; Bruno, Aleix, Jordi; Josep; Samper i Toni
.

Àrbitre: Abraham Martínez Saéz, de la delegació de Barcelona, assistit per Jonathan López Rabelo.

Gols: 0-1: Toni, m. 28; 0-2: Bruno, m. 31; 0-3: Dani, m.46.

Incidències: Encontre corresponent a una de les semifinals del Campionat de Catalunya aleví, disputada al camp primer del Mpal. Torrent de Llops a Martorell. A l’altre semifinal el Barcelona va derrotar a la Damm 5-2 i es va classificar també a la final en partit disputat a la mateixa hora al camp segon.