dissabte, 15 de juny del 2013

CAP PROBLEMA PEL BENJAMÍ "A",
QUE GOLEJA EN EL SEU DEBUT, AL CF TORDERA (12-0)

RCD Espanyol Benjamí “A”: 12 – CF Tordera: 0


Triomf clar del Benjamí A espanyolista en la fase de classificació dels Campionats de Catalunya de Benjamins, davant el CF Tordera, campió del grup 6è de 1a. Benjamí (grup en la seva totalitat d’equips gironins, tret del propi Tordera, ciutat al límit entre el Maresme i La Selva).

El conjunt perico n’ha tingut prou en cinc minuts per sentenciar amplament el partit i sumar els seus primers tres punts. Demà s’enfrontarà al Mollerussa a les 10:00 i posteriorment al CE Vendrell (17:40h.).

La sorpresa ha tingut lloc en el Grup D, on el FC Barcelona ha caigut derrotat 0-2 davant el Cornellà. Aquest resultat podria precipitar un enfrontament fratricida entre Barcelona i Espanyol en l’encreuament de Semifinals del matí de diumenge, en cas que el Cornellà finalitzi primer de grup, i l’Espanyol també assoleixi el primer lloc.    



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Dídac; Facundo, Ismael, Ian, David, Txús i Jonathan.
També: Marçal (p.s.), Marc, Gerard Vilà, Junior, Eli i Sergi Corbera.

CF Tordera: Iker Abraldes, Joan Codola, Iker Albacete, Oriol Hernández, Marc Ruíz, Jaume Camps, i Izan Esparrach.
També: Agustín Oyarzun (p.s.), Artal Coll i Joel Morilla.

Àrbitre: Edgar Carmona Martínez, de la delegació de l’Anoia, assistit per Eduard Moreno Curto.

Gols: 1-0: Ismael, m. 1; 2-0: David, m. 2; 3-0: Jonathan, m. 4; 4-0: Ismael, m. 5; 5-0: Eli, m. 11; 6-0: Gerard Vilà, m. 11; 7-0: Gerard Vilà, m. 19; 8-0: Jonathan, m 23; 9-0: Ian, m. 27; 10-0: Ian, m. 29; 11-0: Sergi Corbera, m. 33; 12-0: Jonathan, m. 35.

Incidències: Primer encontre del RCD Espanyol en la fase prèvia del Campionat de Catalunya que s’està disputant a Vilanova i la Geltrú, al Complex Parc Esportiu del Garraf. L’equip espanyolista està enquadrat en el Grup C, juntament amb el CF Tordera, CE Vendrell i CFJ Mollerussa.   
  






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M