dilluns, 10 de juny del 2013

TOT I LA FORTA TEMPESTA, LA DIADA DE FINAL
DE TEMPORADA DE LA MANIGUA FOU UN ÈXIT.











(Camp Mpal. de la Vall d’Hebrón – Teixonera; Barcelona: Josep Maria)


El passat dissabte, i des del matí fins la tarda, va tenir lloc la tradicional Diada de final de temporada del futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua  al Camp Mpal. de la Vall d’Hebrón – Teixonera de Barcelona.

Tot i la forta tempesta caiguda al matí que obligà a suspendre durant l’aiguat   l’encontre del Cadet A, la jornada es va pogué acabar de celebrar amb plena normalitat, disputant-se tots els encontres previstos i sortint i tot el sol junt a alguns núvols que deixaren un cel ben blanc-i-blau i una temperatura força agradable lluny de jornades força caloroses d’altres anys.

Als clubs participants se’ls hi lliurà una copa en agraïment a la seva participació i a cadascun dels integrants del futbol base manigüero (tècnics i jugadors) una medalla commemorativa de la diada. Es va lliurar per part del President Dani Bosch i el President de Secció, Josep Ma. Perelló, un diploma als tres jugadors de categoria Juvenil: Dennis Bonilla, Cristian Ruíz i Adrián Torres, els quals, per edat, deixen la penya, després de més de set temporades. També es va comptar amb la visita (no oficial) de l'Alberto Ariza, President de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol i de l'Araceli Pérez, Vicepresidenta.    

  
Aquests van ser els resultats dels partits amistosos disputats:

09:00 h. Benjamí A - Pont Marina: 2 - 4
10:15 h. Cadet - E.F. Guinardó: 2 - 0
12:00 h. Aleví A - Tiana C.C.E: 5 - 1
12:00 h. Benjamí B - Gavà Mar: 4 - 2
13:30 h. Aleví B - Martinenc F.C: 4 - 2
13:30 h. Prebenjamí - Gavà Mar: 7 - 2
14:30 h. Infantil – Escolapis: 0 - 3
16:00 h. Juvenil - Júpiter C.E: 2 - 0

L’Escola (09:15h.) els seus components, els més joves de la penya, van celebrar un partit amistós entre els seus integrants.







2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona feina, tant la teva com la de la penya. Gràcies!
EPB

Josep Maria ha dit...

La de la penya!.
Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M