divendres, 14 de juny del 2013

L'ALEVÍ "A" S'ESTRENA GUANYANT 0-3, AL SANT ANDREU

 UE Sant Andreu: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”: 3


Aquesta tarda han arrencat els campionats de Catalunya en el marc de la IV Festa del Futbol Català que té lloc fins diumenge al Camp dels Alumnes Obrers (Parc Esportiu del Garraf) a Vilanova i la Geltrú.

El conjunt de Xavi Corominas, es troba enquadrat dins el Grup A juntament amb Sant Andreu, At. Segre i FC Barcelona. Els dos primers classificats jugaran les semifinals amb els dos primers classificats del grup B, format per Girona FC, UD Cornellà, Gimnàstic de Tarragona i Gimnàstic de Manresa.

En aquest primer encontre que ha servit per obrir el foc de la competició, els espanyolistes han vençut superant per 3-0 a la UE Sant Andreu amb gols aconseguits per Maxím, Arnau i en pròpia porta, tots ells en el tercer quart.

Per tant, no ho ha tingut gens de fàcil el conjunt perico davant el quart classificat a la lliga del grup segon. Els santandreuencs van obtenir la classificació doncs tant Barcelona B com Espanyol B ja havien classificat els seus respectius equips A, sent el segon classificat, la UD Cornellà qui va obtenir l’altre plaça.  

   

Fitxa tècnica:
UE Sant Andreu: Nil Torreguitart, Macos Serrano, Adrián Álvarez, Xavier Gómez, Carlos Portero, Paolo Ghisio, i Marti Torrodà.
També: Víctor Nofuentes (p.s.), Omar Rehman i Carlos Tortosa.

RCD Espanyol: Ángel; Sergi Benítez, Julen, Joel Bañuls; Dani; Adri i Joel Toledo.
També: Alejandro (p.s.), Joan, Soto, Arnau, Maxím, i Pol.

Àrbitre:  Joel Farnos Gurrera,de la delegació de Tarragona, assistit per Eduard Moreno Curto.

Gols: 0-1: Maxím, m. 31; 0-2: Arnau, m. 37; 0-3: Marcos Serrano (p.p), m.37.

Incidències: Encontre disputat aquesta tarda, corresponent a la primera jornada de la lligueta de Quarts de Final (Grup A) del Campionat de Catalunya d’Alevins, que es disputa al Complex Parc Esportiu del Garraf, a Vilanova. En les files del conjunt quadribarrat, el meta Víctor Nofuentes, que havia militat al futbol base espanyolista.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M