dijous, 13 de juny del 2013

LES MÉS PETITES TAMBÉ ASSOLEIXEN LA FINAL
I OPTARAN JUNTAMENT AMB EL CADET FEMENÍ, AL DOBLET.

Escola Futbol Bonaire: 0 -  RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 5


Les més petites del futbol base femení es van imposar clarament en el xoc de Semifinals del Campionat de Catalunya disputat en  Terrassa el passat diumenge.  El quadre entrenat per Guillem Martínez, que ja va aconseguir fa unes jornades el títol de lliga del grup primer d’aquesta categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí femenina, va derrotar al subcampió del grup segon, l’Escola de Futbol Bonaire.

A l’altre semifinal, el CD Sant Gabriel, segon al grup de les espanyolistes, es  va imposar 4-1 al campió del grup segon, la UE Sant Andreu, al Mpal. Ruíz Casado. Per tant, repetició de la final dels darrers anys: Espanyol – Sant Gabriel. Si bé a la lliga el conjunt de Guillem Martínez i Mayra Tárraga han trencat la hegemonia gabrielista de les dues darreres temporades, caldrà fer el mateix al Camp dels Alumnes Obrers de Vilanova i aconseguir el màxim títol català. Juntament amb el Cadet Femení, son els dos únics equips espanyolistes que poden optar al doblet, doncs en el futbol base masculí cap equip s’ha alçat amb el títol del campionat de la regularitat.

          

Fitxa tècnica:
EF Bonaire: Míriam Pizarroso, Aroa Esteban, Hannah Torres, María Salmerón, Ainhoa Plaza, Ainhoa Castillo i Carla Burgos.
També: Ana Núñez, Laura Rodríguez i Laura Quero.

RCD Espanyol: Paula Argelaget, Ennia Fuster, Judit Viñas, Julia Guerra, Sara Extremera, Anna Fusté, i Alejandra Gracia.
També: Míriam Maldonado (p.s.), Roses Badía, Claudia Sancho, Sandra Sánchez, Nerea Chaves, Natàlia Encinas, Julia Serrat i Ana Ródenas.

Àrbitre: David Herrera Vargas.

Gols: 0-1: Natàlia Encinas, m. 16; 0-2: Julia Serrat, m. 18; 0-3: Nera Chaves, m. 29; 0-4: Alejandra Gràcia, m. 33; 0-5: Nerea Chaves, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a l’eliminatòria de Semifinals del Campionat de Catalunya en categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el passat diumenge al matí al camp de Futbol del Bonaire.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M