divendres, 14 de juny del 2013

DESIGNACIONS ARBITRALS A LES FINALS DE VILANOVA.

Les finals de Vilanova.
 
A manca de que es coneguin els finalistes en categoria Aleví i Benjamí, ja que les respectives fases prèvies de quarts i les semifinals s’inicien aquesta tarda vespre, les finals en que prendrà part el RCD Espanyol ja tenen àrbitres designats i son els següents:
 
A la final cadet, l’Espanyol – FC Barcelona serà xiulat per Francesc Galán Baró, de la delegació del Bages, assistit en bandes per Víctor Orgaz Serrán i Oriol Escuder Gómez.
 
A la final Juvenil-Cadet Femenina, el RCD Espanyol – FC Barcelona serà arbitrat per Gisela Cisa Rivas, de la delegació de Tarragona, assistida en bandes per Sara Escoda Balaguero i Lourdes Hinojosa Bosca.
 
La final Cadet-Femení Femenina, a la que tindrà per rival el conjunt perico a l’AEC Manlleu, serà xiulada per la col·legiada Meritxell Bernat Salvat, de la delegació de Tarragona i serà assistida en bandes per María Mercedes Martínez Bautista i Mireia Estruga Colen, també de Tarragona.
 
Per últim, la final Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, la col·legiada designada serà Alba Pérez Girgas, de la delegació de Barcelona, assistida per Cristina Monge González, també de Barcelona. L’Alba ja va xiular a Martorell l’any passat la final infantil femenina.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M