dilluns, 21 d’octubre del 2013

AQUESTA TARDA A LA CIUTAT ESPORTIVA,
S'OFICIALITZA EL NOM DE DANI JARQUE

Fotos d'arxiu: L'estàtua en memòria de Dani Jarque a la porta 21 de l'estadi. Anteriorment, el 5/06/2011 es va fer oficial el nom de Dani Jarque al Camp Mpal. de la Cooperativa de Sant Boi, el club on jugà el capità espanyolista abans d'incorporar-se al futbol base perico.

Avui dia 21, a les 17:30 tindrà lloc l’acte en que es farà oficial el nom de Dani Jarque a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol a Sant Adrià. L’acte comptarà amb la presència de persones de l’entorn del desaparegut capità espanyolista, autoritats i membres en representació del RCD Espanyol, i en el mateix es batejarà ja de manera definitiva a una Ciutat Esportiva que el passat 10 de setembre va complir 12 anys de vida.

L’esdeveniment consistirà al marge d’oficialitzar el nom de la Ciutat Esportiva, en fer el descobriment d’una rèplica de l’estàtua que en homenatge a l’etern capità espanyolista hi ha a la porta 21 de l’Estadi RCDE a Cornellà-El Prat. Un dels actes també prevists, és que es lliuraran els braçalets de capità (amb el 21 sobre la senyera), a tots els capitans del futbol base, tant als equips masculins com femenins.  

Esperem que l’afició espanyolista respongui a l’esdeveniment i l’anomenada  popularment en els seus començaments com “Sadrià”, recuperi en un acte tant emotiu com el d’aquesta tarda, l’afluència de públic d’aquelles grans ocasions que amb el temps s’han anat perdent després del desgavell en el futbol base de les darreres temporades.   

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola; Sento moltissím no poder assistir a l'Inaguració i acte de la Ciutat Esportiva, ja DANI JARQUE, estic al metge, i per la qual cosa, espero un ampli reportatge amb fotografies de aquest afer.
No espero altra cosa amic Josep Ma.que la teva dedicació en aquesta qausa.
Gràcies i salutacions.
Josep

Josep Maria ha dit...

Allà estarem!. Salutacions!

Anònim ha dit...

He assistit a l'acte d'oficialització del nom Ciutat Esportiva Dani Jarque, ha estat un acte curt però intens i entranyable. Hi han assistit els quatre capitans del primer equip i també diversos membres del consell amb el president Joan Collet al front. A causa de tractar-se d'un dia laborable l'assistència de socis i aficionats periquitos no ha estat tan nombrosa com l'acte mereixia.
PRÍNCEP

Josep Maria ha dit...

Te vist de lluny quan ja marxaves, !!!. Salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M