dimecres, 23 d’octubre del 2013

GOLEJADA DE L'ALEVÍ "A"
QUE RECUPERA EL BON JOC I ELS GOLS










RCD Espanyol Aleví “A”: 9 – C.E. Mollet CF: 1


Bon partit del conjunt de Xavi Corominas, l’aleví de segon any espanyolista, que després d’un principi de lliga molt titubejant amb la derrota del derbi i les victòries a Vic i a la Dani Jarque davant el Cerdanyola exhibint un joc molt pobre, d’ençà el triomf davant el Tecnofutbol (0-6), semblà haver agafat ja la mida de les seves possibilitats, del que s’espera i esperem d’un Aleví A espanyolista.

Dissabte davant un Mollet situat a la part baixa, va lluir-se derrotant-lo clarament aconseguint una ampla golejada. Amb aquests tres punts, l’equip perico puja a la tercera posició a un sol punt del segon classificat –la Damm CF- i a tres punts de desavantatge davant el líder Barcelona B (els tres punts del primer partit de lliga).

Després de tres bones ocasions (gol invalidat,  falta llençada per Ruben que sortí creuada a mig metre del pal dret i d’un servei de cantonada a càrrec de Jordi rematat de cap per Oscar rebutjat pel porter), l’equip espanyolista obrí el marcador als cinc minuts de joc quan en altre servei de cantonada executat per Rubén, pentina en el segon pal Oscar i marca a plaer Nicolás Medina “Nico”.

Seguí insistint l’Espanyol per sentenciar el més aviat el partit i a punt Jordi de fer el segon quan després d’una mitja volta rematà creuat fora, a la dreta.  El meta visitant arribà abans al remat de Nico en una bona bola en profunditat de Jordi. Precisament, el davanter centre Jordi, anotà el segon abans de finalitzar el primer quart, en convertir en gol un xut ras.  I va pogué fer el segon amb una gran xut creuat que envià a córner el meta del Mollet. En el darrer instant, el molletenc Jordi Serrate després d’un bon retall, envià un tret a mig metre del pal dret.  

En el segon quart, l’Espanyol sentencià el partit. Ocasió per Rubén qui remata fluix a les mans després d’una bona recuperació d’Agus. El tercer gol arribaria després que Rubén llencés un servei de cantonada i Gerard anotés d’un cop de cap. Bona acció d’Eric que deixa enrera al defensor i xuta dos pams per sobre el travesser.  Agus faria el quart després de rebre de Rubén, i de xut ajustat a l’esquerra eleva a quatre la diferència dels locals. Abans del descans, contraatac d’Agus amb gran ocasió per l’argentí que rebutja el meta visitant el seu remat davant Rubén, i la bola li cau posteriorment a Gerard dins l’àrea, qui no falla rematant al fons de la porteria. El Mollet tornaria a tenir en el darrer minut del període una bona ocasió amb una rematada que obligà a intervenir amb encert al meta Darwin.            

En el tercer període el marcador no es mouria, i les ocasions serien més aviat poques. Tan sols un servei de cantonada executat per Dereck amb dos remats consecutius de Nico, traient un defensor sota pals el darrer intent del jugador espanyolista.  Amb dues ocasions, una per Jordi rebent de Dereck que no finalitzà en encert el davanter espanyolista i un xut de Lucas que rebutjà el meta del Mollet, finalitzà el tercer quart.

En el darrer, l’Espanyol profunditzaria encara més en la golejada, després que Agus tingués el sisè gol en l’u contra u amb el porter, xutant ras i rebutjant a còrner, o en altre més clara ocasió encara en el que rematà al ninot.  Aquest sisè gol tindria lloc després d’una centrada de Rubén, que després de tocar lleugerament en el genoll d’un defensor acabaria introduint-se l’esfèrica dins la porteria vallesana.

El 7-0 vindria després d‘una bona jugada d’Agus, que centra des de l’esquerra i remata a boca de canó Aitor, després de necessitar dos remats per endinsar l’esfèrica a la porteria molletenca. Sense solució de continuïtat, arribaria el vuitè després d’una recuperació d’Aitor, aquest es gira i amb una pilota bombejada supera al porter del Mollet.

Adrián Amaro faria el mal anomenat gol de l’honor pel quadre vallesà després d’aprofitar un refús en caure-li l’esfèrica i rematà dins la porteria espanyolista.  Abans del novè, Agus tornaria a tenir un mà a mà amb el meta, i altre cop aquest li guanyaria la partida aguantant-lo bé i forçant que aquest rematés al seu cos.  La revenja del 9 espanyolista arribaria instants després a les acaballes del partit, quan en un lliure directe, Agus envià el seu llançament junt a la base del pal dret lluny de l’abast del porter del Mollet, establint el definitiu 9-1.  
         

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er. Quart: Darwin, Rubén, Oscar, Dereck; Aitor, Nico; i Jordi
2n. quart: Darwin, Lucas, Joel Bona, Eric; Gerard, Rubén; i  Agus.
3r. quart: Iker; Lucas, Oscar, Dereck; Aitor, Nico; Jordi
Darrer quart: Iker, Rubén, Joel Bona, Eric,; Aitor, Gerard; i Agus.

UE Mollet CF: Xavier Coll, Jaume Piñol, César Paredes, Adrián Amaro, Jordi Sarrate, Joan Calvo, i Marc Pérez.
També: Llorenç Escobar (p.s.), Jordi Martín, Jordi Gil, i Víctor Hernández.

Àrbitre: Xavier Calvo Arandés de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Nico, m.5; 2-0: Jordi, m. 11; 3-0: Gerard, m. 18; 4-0: Agus, m. 23; 5-0: Gerard, m. 24; 6-0: Rubén, m. 49; 7-0: Aitor, m. 53; 8-0: Aitor, m. 54; 8-1: Adrián, m.56; 9-1: Agus, m.59.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada  del campionat de lliga del grup segon de Preferent Aleví, disputat el migdia del passat dissabte a un dels sectors del camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jaque.  Cel parcialment cobert, amb núvols i clarianes, temperatura força xafogosa.   





CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA "B"
15 5500332
2
DAMM C.F.
13 5410215
3
R.C.D. ESPANYOL
12 5401239
4
E.C. GRANOLLERS
10 5311178
5
U.E. SANT ANDREU
10 531117 12
6
C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ
10 531 1 15 11
7
C.D. SANT GABRIEL
9 530213 9
8
C.F. BADALONA
9 53021512
9
U.D. CORNELLÀ "B"
6 52031412
10
CENTRO EUROPEO TECNOFUTBOL
6 52 031220
11
C.E. MERCANTIL
6 52 03819
12
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
3 5 10 412 22
13
FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA
3 51 041123
14
U.E. MOLLET C.F.
3 51 04727
15
F.C. CERDANYOLA VALLÈS F.C.
1 5014813
16
C.E. L'HOSPITALET "B"
1 50 14628


1 comentari:

Anònim ha dit...

El bou es lent... però la terra es pacient...

el capi




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M