diumenge, 20 d’octubre del 2013

LA DAMM ACABA EMPATANT (1-1),
DAVANT UN JUVENIL "A" QUE NO AIXECA CAP...











RCD Espanyol Juvenil “A”: 1 – CF Damm: 1

Campu, debut... amb gol.

Els poc més de tres-cents espectadors han presenciat el tercer encontre consecutiu que l’equip de David Gallego no obté el triomf.  Avui, davant la Damm, l’equip espanyolista ha tingut opcions d’aconseguir assegurar-se el triomf, però també els cervesers d’endur-se els tres punts quan per exemple i sense anar més lluny Jebari ha estavellat l’esfèrica al travesser en els minuts finals del matx.  La imatge de l’equip espanyolista continua sent molt pobre tenint en compta el que l’equip Juvenil A venia sent habitualment en aquesta institució. Tan sols 2 partits guanyats de 7 disputats, ho diuen tot i tot i algunes lesions de jugadors importants, no valen ja les excuses de mal pagador.  

El primer temps, dominat més primer pels visitants i en els darrers vint minuts pels pericos, ha comptat amb ocasions pels dos bàndols. La primera ocasió ha sigut visitant quan David ha tingut una bona oportunitat escorat a la dreta i tot sol davant Moha,  però el meta espanyolista ha tapat bé el pal curt enviant a còrner el remat del davanter cerveser. La rèplica perica ha tingut lloc quan Jafar amb un fort xut ha obligat a lluir-se al meta Alex Cobos.  El davanter centre Jafar, renyit amb el gol d’una manera força evident, s’ha fet un embolic amb la pilota als peus en una gran ocasió que ha tingut i per dues vegades no ha sabut rematar quan ho tenia tot al seu favor.  

La Damm arribava de tant en tant a les immediacions de la porteria defensada per Moha, però quan ho feia, amb força perill. Després d’una altre remat molt defectuós de David en situació similar a l’anterior, seria  Monzó seria qui gaudiria d’una bona oportunitat a boca de gol, salvant Moha.

Quatre minuts després seria el torn pel central Aarón qui en el llançament d’un lliure directe, enviaria l’esfèrica al travesser sense que la pilota acabés entrant botant a la gespa. Aconseguiria l’equip espanyolista batre a Cobos en una molt ben trenada jugada en la que els dos protagonistes eren jugadors del Cadet A la passada temporada: Pol Lirola guanya línia de fons (per la dreta) i la seva centrada és rematada al fons de la porteria per Campu. 

Mancaven cinc minuts pel descans i encara la Damm (42’) tingué una bona opció per igualar el xoc quan la penetració de Doncel arribant fins l’àrea, acaba amb una passada per David qui altre cop erràtic cara a porta finalitza malament la jugada.  En el darrer minut, es tingué que retirar lesionat el canari Alfredo sent substituït per Moi.

En el segon temps, d’inici s’incorporà Torito a l’equip en el lloc d’Iván Écija. Als 9’ de la represa, una bona jugada de l’equip es finalitzada per Torito rematant i tocant l’esfèrica en un defensor sortint a còrner després de retallar al meta cerveser. Diverses substitucions en el quadre visitant que donarien molta més agressivitat en atac als visitants. Torito, amb una bona volea obliga a intervenir a Cobos salvant al seu equip del segon rebutjant a còrner.

Tots dos tècnics efectuen substitucions, arribant-se a un moment del joc en el que l’Espanyol no ha sentenciat i la Damm va a per l’empat davant un Espanyol molt just anímicament. I al 79’ un ex del futbol base en categories d’edats més petites, Juan Pablo Sepúlveda iguala el xoc rematant amb poc angle escorat a la dreta i col·locant l’esfèrica en el lloc on no pot arribar-hi Moha.

La reacció espanyolista arriba amb un xut de Campu (82’) des de la frontal que surt a còrner. Aquest es llença, i l’esfèrica rebutjada li cau a Pol Lirola que en molt bona posició envia el seu tret fora.

Al 84’, Toro envià un potent tret que no bloca el meta Alex Cobos, i allà mateix tot sol rematxa l’esfèrica al fons de la porteria el mexicà Alán Ávila que havia ingressat al terreny de joc feia escassament vuit minuts. Però l’alegria blanc-i-blava dura els pocs segons en adonar-se que la jugada quedava invalidada per posició antireglamentària del jugador mexicà.

En els darrers minuts lluny de cercar l’Espanyol el triomf, seria el quadre de Cristóbal Parralo qui tindria les ocasions suficients i claríssimes per endur-se els tres punts: Jebari Soufiane al 86’ després de rebre en una bona acció de Juan Pablo per l’esquerra, envià el seu potent tret al travesser d’un ja batut Moha. La fortuna estigué al costat del quadre espanyolista en aquests instants en que es podia haver decidit l’encontre del cantó visitant. En altre clara acció de perill ni Soufiane ni Guille encertaren dins l’àrea a xutar, intentant buscar un millor angle de tir.  Al 91’ ho tornà a intentar la Damm amb un xut de Soufiane que surt fora, creuat, a punt de donar altre vegada la Damm el cop de gràcia als espanyolistes.

             
  
Fitxa técnica:
RCD Espanyol: Moha, Pol Lirola, Roger, Lluis, Aarón, Marc Roca, Julio Rey, Alfredo, Jafar, Campu i Iván Écija.
Substitucions: Moi per Alfredo, m. 44; Torito per Iván Écija, m. 46; Alán Ávila per Jafar, m. 76.

CF Damm: Alex Cobos, Marc Navarro, Pau Mas, Casas, Guille, Eric, David, A. Mateo, Monsó, Fortià i Doncel.
Substitucions: Juan Pablo per Doncel, m. 56; Joel per David, m. 59; Jebari Soufiane per Mateo, m. 62; Albert Merino per Monsó, m. 75.

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón de la delegació de Sabadell. Cartolines grogues al local Marc Roca, m. 54, i al visitant Casas, m. 85.

Gols: 1-0: Campu, m. 40; 1-1:Juan Pablo, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup 3r. de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 1er de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb temps assolellat i temperatura més d’estiu que la pròpia de la tardor.  En les files del conjunt cerveser varis integrats amb passat espanyolista: El seu tècnic Cristobal Parralo, i els jugadors Marc Navarro, Fortià Munts, Albert Merino i Juan Pablo Sepúlveda.   






CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
19 7 6 1 0 25 5
2
C.F. BADALONA
15 6 5 0 1 12 6
3
REAL ZARAGOZA
11 7 3 2 2 12 8
4
DAMM C.F.
11 7 3 2 2 10 9
5 C.E. EUROPA 11 7 3 2 2 13 17
6
R.C.D. MALLORCA
10 7 3 1 3 14 12
7
U.E. CORNELLÀ
10 7 3 1 3 10 9
8 C.D. ATLÉTICO BALEARES 10 7 3 1 3 10 12
9 C.D. RODA 10 7 3 1 3 8 11
10
R.C.D. ESPANYOL
9 7 2 3 2 10 8
11
U.E. SANT ANDREU
8 7 2 2 3 8 10
12
CLUB GIMNÀSTIC TARRAGONA
8 7 1 5 1 7 9
13 UFB. JÀBAC i TERRASSA 7 7 1 4 2 8 12
14
C.D. MENORCA
5 6 1 2 3 8 13
15
C.D. SAN FRANCISCO
4 7 1 1 5 4 11
16
GIRONA F.C.
2 7 0 2 5 4 11



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M