dilluns, 21 d’octubre del 2013

CIUTAT ESPORTIVA DANI JARQUE














(Ciutat Esportiva Dani Jarque; Sant Adrià del Besós: Josep Maria)

Aquesta tarda, amb la solemnitat i emoció que les circumstàncies així ho exigien, ha tingut lloc el “bateig” oficial de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, la popularment denominada “Sadrià” amb el nom del que fora jugador i finalment capità del RCD Espanyol, Dani Jarque.

L’acte es duia a terme avui dilluns quan precisament es complia 11anys des que el jugador sorgit a la Ciudad Cooperativa, debutava amb el primer equip després de passar per gairebé tots els equips de les divisions inferiors del futbol base espanyolista. Un 21, a més, com el seu dorsal, per honrar la memòria de qui ens va deixar en aquella maleïda tarda d’aquell 8 d’agost de 2009.

L’acte ha comptat amb la presència dels familiars del homenatjat,  del President del RCD Espanyol, Joan Collet i Diví i dels expresidents Ramon Condal, Daniel Sánchez Llibre, Julio Pardo i l’accidental Ferran Martorell. També a l’acte ha assistit els membres del Consell d’Administració del RCD Espanyol, de la plana major de la Fundació Privada del RCDE amb Javier Sáenz, Jordi Munté, Masriera, etc., l’Agrupació de Veterans amb Rafa Marañón al capdavant, de la Federació Catalana de  Penyes del RCDE. Entre les autoritats, cal citar al Director General d’Esports de la Generalitat, Ivan Tibau, i membres dels consistoris de Sant Adrià del Besós, Cornellà, El Prat i Sant Boi. També hi ha hagut membres de l’alternativa “Genètica Perica” encapçalada per Sergio Oliveró, així com l’altre candidat a les passades eleccions, Arnau Baqué, així com destacats exconsellers de l'entitat.

Un cop s’ha descobert les lletres a la paret lateral de l’entrada a la Ciutat Esportiva sobre el fons recent pintat aquests dies passats de blau, s’ha procedit al lliurament dels braçalets de capitans a tots els capitants dels equips masculins i femenins, alternant des del Prebenjamí masculí i l’Aleví-Benjamí Femení, fins el Femení “B” i l’Espanyol “B” de Segona Divisió B. Els capitans de la primera plantilla de l’entitat (Sergio García, Capdevila, Javi López i Colotto) i del Femení "A" han fet el lliurament d’aquests braçalets amb la senyera i el dorsal 21 en mig.

Finalment s’ha descobert l’estàtua dedicada a Dani Jarque, situada tot just  a l’entrada de la Ciutat Esportiva, rèplica de la que hi ha a l’Estadi de Cornellà – El Prat a la porta 21.  Ha finalitzat l’acte amb el torn pels parlaments. En primer lloc paraules de Mágic Díaz agraint a totes les persones que han fet possible i han tingut aquesta iniciativa, recordant el que fou Dani Jarque no sol com jugador sinó com a persona, fent arribar als jugadors del futbol base representats en els capitans allà reunits els valors i les qualitats com a persona del desaparegut capità, i ha tingut unes paraules per la Martina –la filla de Jarque – a la que si ve ara no comprendrà tot el que això significa, quan sigui gran ho sabrà valorar i podrà conèixer tots els records que ha deixat el seu pare. 

Ha tancat l’acte, el President del RCD Espanyol Joan Collet qui ha recordat els orígens de Dani Jarque, el seu pas pel nostre futbol base fins arribar al primer equip, i ha assegurat que sempre estarà present la seva memòria entre nosaltres com ho és cada minut 21 a l’Estadi en els partits que disputa l’equip perico. Amb les notes del himne “Glòria als herois” ha conclòs l’acte en el que s’han donat cita un bon grapat de socis espanyolistes en un dia poc propici en ser laborable. .               
  
PD. Sentiment Perico agraeix a Emili Escuder i Jordi Marcos,  la seva col·laboració. Dona gust tenir amics en certs moments quan els necessites,  i més quan aquests son bons pericos!. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M