dilluns, 21 d’octubre del 2013

TRIOMF CLAR DEL FEMENÍ "B" (3-0),
QUE TORNA A SITUAR-SE AL CAPDAVANT DE LA CLASSIFICACIÓ








RCD  Espanyol Femení “B”: 3 – CD Peñas Oscenses: 0

Triomf del conjunt entrenat per “Titi” Camúñez davant l’equip aragonès del Club Deportivo Peñas Oscenses, en un duel que enfrontaven al segon i tercer classificat respectivament, igualats a punts a la classificació i amb el primer lloc del grup obert després de l’empat que el dissabte havia obtingut el fins les hores líder Estartit, a Saragosa davant el filial del Transportes Alcaine. Amb aquesta victòria, l’equip espanyolista es queda com a líder en solitari d’aquest grup tercer de la Segona Divisió Femenina.

L’equip espanyolista fou superior al conjunt d’Osca tot i que a priori tenint en compta la classificació es podia intuir com un xoc força més igualat. Passat l’equador del primer temps l’equip perico obrí el marcador quan Andrea Altmann rematà al fons de la porteria aragonesa un servei de cantonada. Amb el marcador a favor el quadre català va jugar amb més tranquil·litat i no va caure en les errades del darrer partit  a la Dani Jarque amb l’Estartit.  El conjunt aragonès va tenir que realitzà la seva primera substitució a la mitja hora de joc per lesió de la seva jugadora Verónica.
      
El partit va quedar enllestit quan instants abans del descans, Marlene a boca de canó va fer el segon després de fer-se amb un rebuig de la fusta en el llançament d’altre servei de cantonada executat pel conjunt perico.

Laura Casanova va sentenciar el matx amb un tercer gol abans del primer quart d’hora del segon període en rematar dins l’àrea petita una bona assistència en una jugada per banda de les de Titi.  Tot i que l’equip aragonès tingués alguna oportunitat per reduir distàncies després que les blanc-i-blaves aixequessin en certa mida el peu de l’accelerador en el tram final, el marcador ja no es va moure arribant-se al xiulet final del col·legiat amb el clar triomf esmentat, resultat que catapulta a les “Titi” Camúñez al més alt de la classificació tot esperant l’encontre d’aquí a dues setmanes a Lleida, davant un sorprenent SE AEM, ascendit enguany de la territorial preferent i que ara mateix ocupa la segona posició (i per tant, de classificació per disputar l’ascens a la màxima categoria).  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula, Laia, Mònica Bácter, Carla Sagré, Mayra, Eva, Andrea Altmann, Marlene, Ari Forment, Laura i Yasmina Ferrero.
Substitucions: Haley per Yasmina Ferrero, m. 55; Jas per Carla Sagré, m. 60; Andrea Granados per Marlene, m. 60.   

CD Peñas Oscenses: Sophie Eliane, Sonia Maroto, Sara Bellosta, Rocío Pérez, Cristina Sauquillo, Laura Prados, Raquel Carcas, Lena Gil, Rocío Pineda, Silvia Cacho i Verónica Rodríguez.
Substitucions: Erika Nuvales per Verónica Rodríguez, m 30; Lorena Almuzara per Rocío Pineda, m. 60; Sara Ferrer i María Monesma per Lena Gil i Cristina Sauquillo, m. 74.

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena, de la delegació de Barcelona amb Eric Lérida Díaz i Enric Adrover Gonfaus com a jutges assistents.  Va mostrar una única cartolina groga a la visitant Erika Nuvales, m.69.

Gols: 1-0: Andrea Altmann, m.25; 2-0: Marlene, m.44; 3-0: Laura, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona Divisió Femenina, disputat ahir diumenge al migdia al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  Abans de l’inici del partit (veure darreres fotos), es va guardar un minut de silenci en memòria d’un familiar  d’una de les jugadores del conjunt d’Osca.       



 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "B" 13 6 4 1 1 14 8
2 S.E. AEM LLEIDA 12 6 4 0 2 17 9
3 U.E. L'ESTARTIT 11 6 3 2 1 12 6
4 LLEIDA ESPORTIU TERRAF. CF 11 6 3 2 1 8 6
5 F.C. BARCELONA "B" 10 6 3 1 2 9 4
6 C.D. PEÑAS OSCENSES 10 6 3 1 2 5 7
7 C.E. SANT GABRIEL "B" 9 5 3 0 2 8 5
8 C.E. EUROPA 9 6 3 0 3 11 12
9 C.D. TRANSP. ALCAINE "B" 7 6 2 1 3 8 9
10 U.E. SANT ANDREU 7 6 2 1 3 9 12
11 C.F. BADALONA 6 5 2 0 3 7 7
12 C.F. IGUALADA 5 5 1 2 2 3 6
13 CERDANYOLA VALLÈS F.C. 4 6 1 1 4 8 15
14 E.E. GUINEUETA 0 5 0 0 5 4 17





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M