dissabte, 26 d’octubre del 2013

EL CADET "A" S'ACABA IMPOSANT
AL CE MANRESA, EN EL SEGON TEMPS (3-0)











RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – C.E. Manresa: 0


El Cadet A de Robert Cuesta ha guanyat al CE Manresa imposant-se en el segon temps després que al descans s’arribés amb l’empat a zero inicial. Pobre bagatge ofensiu en el primer temps, per millorar sensiblement en el segon en el que han arribat els gols.

Després de la derrota en el derbi, l’equip espanyolista tenia l’ocasió de tornar a la senda del triomf davant un Manresa que arribava a la Dani Jarque instal·lat a la part mitja - baixa de la classificació. Però no ha sigut un passeig triomfal... L’equip manresà s’ha defensat força bé en els primers quaranta minuts de joc davant un inoperant Espanyol, que dominava, arribava fins l’àrea, però sense dur el suficient perill com per perforar la porteria del quadre del Bages.

El primer llançament a porta entre els tres pals ha arribat passats els vint-i-quatre minuts de joc, sent aturat sense molts problemes pel porter visitant.  Posteriorment, el col·legiat no ha volgut saber-ne res d’una obstrucció dins l’àrea sobre Enri, que podia perfectament ser un lliure directe. En una pilota centrada des de l’esquerra pel lateral Kevin molt tancada, ha obligat a emprar-se a fons al meta del Manresa que ha blocat en dos temps. Enri gaudiria d’una de les poques ocasions molt clares de gol en aquest primer període, però el seu llançament es marxà força per sobre de la porteria manresana.  

El desencert cara a porta fou clarament manifest quan en una jugada en la que Pablo Ávila s’avança a la sortida del porter, i d’esquenes cedeix al bell mig de l’àrea, ni Jordan, ni Chili ni Enri, son capaços de ficar l’esfèrica dins la porteria errant en cadena en els seus remats.   En els inicis del segon temps tampoc varià gaire els paràmetres en que es desenvolupava el partit tot i algunes substitucions que han tingut lloc en l’onze espanyolista.

L’equip blanc-i-blau no trobava la manera de perforar la porteria manresana, fins que el lateral Kevin, en un llançament de cantonada executat des de la seva banda contraria, la dreta, aconseguí un gol olímpic que obria el camí del triomf. L’esfèrica acabà entrant per l’escaire dreta de la porteria manresana.

El gol ensorrà als manresans que en una pilota llarga erra el seu porter Herzog amb el refús amb el cap fora de l’àrea, i la pilota anant enrera és salvada pel central Nil Pradas, qui toca de cap suaument, i li torna la bola a les mans del meta, ja dins la seva àrea.   

En un llançament des de la frontal a càrrec de Pablo Ávila, el meta no bloca l’esfèrica, però el remat d’un company espanyolista al fons de la porteria quedaria invalidat per situació antireglamentària decretada pel col·legiat Segarra Nebot.

A tres minuts del final del partit, l’Espanyol sentencià el matx amb un segon gol, quan Jordan obre per la centrada de Fernando rasa i profunda, rematant a plaer Pablo Ávila al fons de la porteria.  Quan ja s’exhauria el temps reglamentari, elevà a tres la diferència el conjunt local en una acció en la que  altre cop centra l’esfèrica Jordan i Pablo Ávila rep dins l’àrea controlant, retallant i buscant forat, superà al meta del Manresa establint el resultat final.   


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ayoub, Gonzalo Ávila, Kevin, Jaume, Joel Sierra, Martí, Jordan, Adrià Caballé, Chili, Pablo Ávila i Enri.
També: Isaac, Ferran Barrera, Fernando, Juli i Pocurull.  Altre suplent: Raul Aroca (p.s.).  

CE Manresa: Marc Arranz, Mouhamed Diallo, Pol Tobeña, Heaven Núñez, Nil Pradas, Uriel Jiménez, Juan José, Rubén Palomo, Sergi Enrique, Marc Sierrra i Víctor Hernández.
Suplents: Alex Rivero, Álvaro Herzog (p.s.), Jorge Reynaldo, Marc Zumajo, Antoni Parraga, Lucas Molina i Roger Ribera.

Àrbitre: Marc Segarra Nebot, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Ferran Amor Pi i Héctor Gómez Meneses. Cartolina groga a Ferran Barrera, m. 57 per part espanyolista i a Alex Rivero, m. 62 i Nil Pradas, m. 76 per part manresana.

Gols: 1-0: Kevin, m. 66; 2-0: Pablo Ávila, m. 77; 3-0: Pablo Ávila, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, aquesta tarda de dissabte. Cel bastant cobert amb alguna clariana. Temperatura més suau, però encara més alta del normal per l’època. A l’equip manresà, el jugador Víctor Fernández Hernáiz, que la temporada passada jugà al Cadet B espanyolista. S’ha guardat un minut de silenci abans de l’inici del partit per la mort del porter del Girona B i ex del futbol base espanyolista, Nil Marín.



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET


. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
18 6600266
2
ESCOLA F. GAVÀ
12 63 30116
3
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
11 6321156
4
U.D. CORNELLÀ
11 63211410
5
R.C.D. ESPANYOL
10 6312126
6
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
10 6312109
7
U.E. SANT ANDREU
10 63128 11
8
A.E.C. MANLLEU
10 63 12710
9
F.C. GIRONA
7 62138 7
10
U.E. BORDETA DE LLEIDA
7 6 21 39 10
11
C.F. DAMM
7 6213813
12
C. E. MANRESA
6 61 3249
13
C.E. SABADELL F.C.
4 6114814
14
C.E. EUROPA
4 611 4 713
15
CF LLEIDA ESP. TERRAFERMA
4 6114511
16
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
3 6105415





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M