dimarts, 22 d’octubre del 2013

TERCER TRIOMF DEL CADET "B".
ELS DE DAVID FERNÁNDEZ, LIDERS!








RCD Espanyol Cadet “B”: 2 – CF Santa Eulàlia: 1

Ple de victòries del Cadet B de David Fernández. Ha sumat els nou punts en joc en els tres encontres disputats sent l’únic equip en futbol-11 masculí que encapçala la classificació i en solitari (tot i que l’Hospitalet té encara un partit pendent amb el Badalona i podria igualar en la taula als espanyolistes).

Dissabte, a la Ciutat Esportiva, en un lluitat encontre davant un combatiu Santa Eulàlia, fort físicament, que havia perdut els seus tres únics punts per impugnació del rival en la jornada inaugural, l’equip espanyolista va aconseguir un treballat triomf que tot i que no va perillar mai el resultat si que en el tram final, els de l’Hospitalet el complicaren quan van aconseguir reduir distàncies en el marcador.

La primera ocasió fou en una centrada de Pau que Brugué rematà de cap blocant el meta visitant. El Sta. Eulàlia durant una fase en l’inici de partit tingué un parell d’ocasions en els que posà la por al cos dels espanyolistes, com un xut bombejat que sortí fora, o una desencertada acció del meta espanyolista que tingué que salvar un defensor local. Estigué a punt de costar car una recuperació visitant en una errada en la passada horitzontal en línia defensiva local, quan Eric Díez es marxà tot sol cap aporta, però la seva definició fou dolenta amb un xut per sobre la porteria defensada per Adrián.

L’Espanyol es va tornar a fer amb el domini a la zona ampla del terreny del joc superats aquests desajustos i errades més pròpies que encerts del rival en atac, i quan es duien vint-i-cinc minuts de joc, una centrada de Ferran Jutgla des de banda dreta es rematada a plaer a boca de gol per l’altre Ferran, el davanter Brugué.  Va pogué incrementar el compte golejador el quadre espanyolista amb un xut ras de Pau Salvans que sortí fora a mig metre del pal dret, i en un tret de Guillem Anglada dos pams per sobre el travesser. Amb el mínim triomf espanyolista s’arribà al final dels quaranta primers minuts de joc.

En el segon temps, l’equip de David Fernández buscà el gol de la tranquil·litat. Aquest va pogué arribar amb un xut de Jutgla que sortí alt, o en una pilota molt ben ficada en profunditat per Gaku a la que Guillem Anglada no va saber transformar en aquesta ocasió en gol, doncs encarant al meta i entrant a l’àrea, va rematar lleugerament per sobre el travesser.

El CF Santa Eulàlia no es rendia, i en un contracop va estar a punt d’igualar el xoc quan una pilota centrada des de l’esquerra va ser rematada en la zona del  segon pal, enviant la pilota a la xarxa exterior. Al setze minuts del segon temps, l’Espanyol aconseguí fer el segon quan Pau Salvans, amb un xut ras creuat enviava la pilota dins la porteria del quadre de l’Hospitalet.

Les coses se li complicaven encara molt més al Santa Eulàlia quan el seu dorsal 6 Ferran Cuxar veia la segona cartolina groga i enfilava el camí dels vestidors abans d’hora faltant 24 minuts per la fi del partit. Els visitants, tot i la inferioritat numèrica i anar dos gols avall en el marcador, van treure forces d’on semblava ja no hi havia, i van aguantar bé al quadre espanyolista i a sobre es van permetre reduir diferències tan sols sis minuts després.

Amb tot, cal dir que el triomf espanyolista no va perillar, i els locals van tenir dues clares ocasions per sentenciar el matx amb una jugada de Pau que li serví una bona pilota per Brugué, però aquest va estavellar el seu remat al cos d’un defensor. Una penetració de Gaku entrant dins l’àrea, acabà amb el japonès a la gespa (ja en el primer minut d’afegit), però el col·legiat no va voler saber res de l’acció en la que el mitja punta espanyolista fou desequilibrat dins l’àrea.

El proper diumenge a les 14:45, el conjunt de David Fernández s’enfrontarà a l’Associació Esportiva Josep Maria Gené, al Mpal. de l’Àliga a Barcelona.            

   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrián, Ferran Jungla, Marc Llinares, Alex Cubedo, Arnau, Pol, Guillem Anglada, Pau, Ferran Brugué, Guillem Escarrabil i Fode.
Substitucions: Mateo i Gaku per Marc Llinares i Fode, m. 41; Dan Reina, Izan, i Josep per Ferran Jutgla, Ferran Brugué i Guillem Escarrabil, m 54; Fode i Ferran Brugué per Pol i Guillem Anglada, m. 64. Altre suplent: Alex Vega (p.s.)

CF Santa Eulàlia: Alec Bertran, Daniel Santos, Ignacio Santos, Eduardo Vicente, Javier Codina, Ferran Cuxar, Jaume Torner, Jonathan Murillo, Mario Rodríguez, Iñaki Casado, Eric Díez.
Suplents: Sergio Palacios (p.s), Enrique Pardo, Adrián Prados, Arnau Fábregas, Joaquín Costa i Iván Moreno.

Àrbitre: Edgar Vacas Navalón de la delegació de Barcelona.  Cartolina groga al local Pol, m. 19 i al visitant Ferran Cuxar en dues ocasions, motiu pel qual fou expulsat (28’ i 56’ ).

Gols: 1-0: Ferran Brugué, m. 25; 2-0: Pau, m. 56; 2-1: Mario Rodríguez, m.62.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup IV de Preferent Cadet, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda del passat dissabte.     

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
9 330095
2
UNIÓ F. B. JÀBAC  I TERRASSA
7 32 1085
3
C.E. L'HOSPITALET
6 220051
4
C.F. DAMM "B"
6 320174
5
C.F. CAN VIDALET
6 320163
6
U.E. SANT ANDREU "B"
5 31 2064
7
ASS.ESP. JOSEP MARIA GENÉ
4 3 11 15 5
8
FUNDACIÓ PRIV. C.E. JÚPITER
4 31 1123
9
U.At. HORTA
4 311124
10
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
3 310267
11
U.D. CORNELLÀ "B"
3 310256
12
CENT. EUROPEO TECNOFUTBOL
3 310257
12
F.C. SANTBOIÀ
3 31025 7
14
C.F. BADALONA "B"
1 201124
15
C.D. SANT GABRIEL
1 30123 6
16
C.F. SANTA EULÀLIA
0 300 3 27





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M