dilluns, 21 d’octubre del 2013

DIMECRES 23, COL·LOQUI DE L'APMAE,
SOBRE "LA DISCRIMINACIÓ AL MÓN DEL FUTBOL"


L’APMAE organitza un debat que amb el títol “La discriminació al mon del fútbol” tindrà lloc el proper dia 23 d’Octubre a la Sala d’Actes del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, al Carrer de Sants 79 de Barcelona (l’accés serà per la Plaça Bonet i Muixi, al costat de l’església de Santa Maria de Sants). L’acte començarà a les 19:30 i al finalitzar hi haurà un petit pica pica.

El col·loqui comptarà amb la participació de l’ex jugador de l’Espanyol i actual entrenador de porters Sr. Tomas N’Kono, i el President del Comitè d’Apel·lació de la UEFA Sr. Pedro Tomás. Com a moderadora comptarem amb la presencia de la periodista del Mundo Deportivo Sra. Mari Carmen Juárez.

Aquest es un dels més de 260 actes contra la discriminació al futbol organitzats arreu d’Europa per l’associació de seguidors FARE, que treballa contra qualsevol tipus de discriminació al voltant d’aquest esport.

Si acudiu en transport públic les parades de Bus més properes son de les línies D-20 i 50. Les estacions de Metro més propera es la de Plaça de Sants de les línies L 1 i L5. Si veniu en vehicle privat, trobareu un pàrking a la Plaça de Sants amb el Carrer Joan Güell.

Per a poder organitzar millor l’acte, preguem que ens confirmeu la vostra assistència.

La Junta de l'APMAE.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M