dilluns, 21 d’octubre del 2013

SE LI ESCAPA AL FEMENÍ,
UN TRIOMF QUE ERA MÉS QUE NECESSARI (2-2)

Fundación Cajasol San Juan: 2- RCD Espanyol Femení “A”: 2

El conjunt de Santiago García havia fet el més difícil, capgirar el resultat advers que establí Martín-Prieto abans del primer quart d’hora de joc amb els gols anotats per Bárbara i Sarita a falta de quinze minuts pel final del matx, però no ha sabut mantenir el resultat i a manca de cinc minuts per la fi del partit, el conjunt andalús ha igualat el partit en una acció a pilota aturada.

S’avançà el conjunt local quan rebent de Virgy, Martín-Prieto aconseguí batre a la portuguesa Jamila. Altre cop el quadre català anava a remolc del rival en el marcador. El gol donà ales a la Fundación Cajasol San Juan Sporting Club Huelva, que tingué els seus millors moments, fins que l’Espanyol amb el pas dels minuts es refè, i aconseguí en el segon temps reaccionar.

Fou en aprofitar un ràpid contracop després d’una gran ocasió local, quan Bárbara Latorre (segon gol consecutiu en dos encontres), va batre a la meta esovaca Lucia El-Dahaibiová. Les espanyolistes aprofitaren la feblesa del quadre local que acusà el cop després d’un partit que semblava tenir controlat, i deu minuts després Sara Navarro aconseguí posar l’Espanyol en avantatge culminant amb un remat creuat una jugada d’atac.

Però l’equip perico no fou capaç de mantenir el mínim triomf i veié com Sosa, d’un llançament de falta directe establiria el que fora resultat definitiu. Les ocasions posteriors d’un i altre conjunt no es van materialitzar (Débora per part visitant), i el marcador ja no es va moure, no deixant segurament content a cap dels dos contendents, en especial a un Espanyol que travessa un moment molt delicat a la classificació, amb un sol encontre guanyat en set disputats.

Aquesta complicada situació a la classificació (augmentada pel triomf del Colllerense sobre la Real Sociedad), amb l’equip tretzè a només un punt del descens, fa que cobri encara força més importància el proper encontre davant el Sevilla FC (en 8èna posició i en situació de llocs de Copa !) que es jugarà el pròxim 3 de novembre, doncs aquest cap de setmana no hi ha lliga ni a primera ni a segona divisió nacional femenina degut als compromisos internacionals de la selecció espanyola (davant Estonia i Itàlia, fase classificatòria pel proper mundial femení a disputar en Canadà).

Fundación Cajasol San Juan: El-Dahaibiová, Sandra, Maite, Laura Jurado, Patri, Sosa, Virgy, Martita, Castelló, Martín-Prieto i Anita.
Substitucions: Ana Serrano per Maite, m. 23; Cinta per Martita, m. 76.

RCD Espanyol: Jamila; Cristina, Sonia Matías, Pereira, Mapi, Julia, Claudia Neto, Débora, S.Zarza, Paloma, i Bárbara.
Substitucions: Sarita per Sonia Zarza, m. 46; María per Paloma, m. 71.

Gols: 1-0; Martín-Prieto, m. 13; 1-1: Bárbara, m.65; 1-2: Sarita, m. 75; 2-2: Sosa, m.85.

Àrbitre: José Francisco García Lozano, del comitè territorial andalús. Cartolina groga per la jugadora local Patri.

Incidències: Partit corresponent a la setena jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Femenina, disputat aquest migdia de diumenge al “Campo Pepe San Andrés” de San Juan del Puerto, (Huelva).