dimarts, 22 d’octubre del 2013

L'INFANTIL "A" DE L'ESCOLA FUTBOL VALLS
TAMBÉ PUNTUA EN LA DANI JARQUE (0-0)








RCD Espanyol Infantil “A”: 0 – Escola Valls FC: 0

Quarta ensopegada consecutiva d’un Infantil “A” desconegut en quant a resultats i un tant pobre en quant a joc, d’uns jugadors –al menys els que coneixem- que a bon segur no se’ls hi haurà oblidat jugar bé al futbol d’una temporada a l’altre i que per tant han de reaccionar i recuperar-se anímicament del mal moment que viu l'equip. La situació ja ha arribat fins al punt d’ocupar l’onzena posició igualat a punts amb el dotzè, a només 1 punt del descens després d’haver perdut l’equip de Toni Velamazán 10 dels 15 punts en joc. 

Dissabte davant un equip de la part baixa com és l’Escola Futbol Valls, l’equip espanyoilsta no va passar de l’empat a zero tot i que la jugada més polèmica del partit – un gol anul·lat al quadre perico en el segon període – es va resoldre pel col·legiat en contra dels interessos blanc-i-blaus, i a bon segur hagués pogut canviar la decoració del partit i el seu resultat definitiu. Amb tot, tampoc seria del tot lògic responsabilitzà al col·legiat d’aquesta situació per una puntual i dubtosa decisió arbitral, quan la diferència de qualitat, de nivell tècnic entre ambdós equips sobre la gespa hauria d’haver-se evidenciat en un resultat suficientment ample com per que aquesta decisió hagués sigut simple anècdota i no hagués tingut el pes que definitivament va tenir en la sort final del partit.

Però no va ser així, per que l’equip espanyolista segueix sense donar la seva mida real i li va costar molt arribar amb perill i quan ho va fer, no estigué gens encertat en els metres finals. Tampoc la fortuna en moments puntals va estar del costat blanc-i-blau com quan els tres minuts de joc Dani Ribelles estavellà un remat des de la frontal  al travesser.

Molt clara també l’ocasió al minut 6 amb una bola centrada per Alejandro que tot sol Miguel remata dins l’àrea superant al meta visitant, però sota pals Marc Paiba evita el gol espanyolista.  Alejandro ho intentà més tard amb un bon llançament que el porter envià a còrner en una gran intervenció. Als 12’ s’hagué de retirar Miguel amb problemes físics, entrant en el seu lloc Jandro.

L’equip espanyolista va anar perdent gas clarament en la segona meitat del primer temps després d’un bon inici, i inclòs en una desajust entre porter i defensa estigué a punt de donar l’ensurt el quadre vallenc. A sobre, el col·legiat, en una dolenta actuació acabà de trasbalsar més als espanyolistes permetent als visitants més d’una falta no xiulada. Amb una rematada forçada de Marc Pérez al minut 31 que sortí fora, s’arribà al descans amb l’empat a zero inicial.

En el segon temps, varies oportunitats blanc-i-blaves com una vaselina de Dani que sortí per sobre el travesser, o un remat d’Alejandro fort, però fora, a la sortida d’un servei de cantonada. Al 16’ del segon temps el meta Aitor es veié obligat a tallar amb la mà fora de l’àrea l’esfèrica en un contracop visitant i groc fou el color de la cartolina...

Ho intentà el lateral dret Sergi Boira en una centrada xut que buscant l’escaire, rebutjà el meta visitant en una bona intervenció. Tampoc Joan Bergé encertà, en acció individual, quan girant-se dins l’àrea remata tot sol, fora, massa creuat.  Després arribaria l’acció esmentada del gol anul·lat,  -per possible falta al porter?- ... en una acció entre Bergé i posteriorment Rodrigo dins la petita en una embolicada acció amb varis refusos i remats.

El temps s’esvaïa i l’empat a zero semblava inamovible. Un centre des de la dreta a càrrec de Dani, fou rematat per Alejandro enviant l’esfèrica a la xarxa exterior quan ho tenia tot al seu favor. No hi havia manera en les accions clares de gol de perforar la meta rival. A Sergi Serrano li barraren el pas amb falta quan driblava a un defensor dins l’àrea. No observà punibilitat en l’acció el col·legiat.  Per a més inri, el Valls estigué a punt de donar l’ensurt en un llançament que sortí fora a la dreta en el penúltim minut de partit.  Amb tres minuts i cinquanta segons d’afegit, els de Toni Velamazán – que ja havien gastat les darreres bales de la recambra – no crearen cap ocasió de perill com per que en alguna acció aïllada acabés arribant el gol del triomf.

El proper partit, dissabte 26 a les 12:15 en l’annex n1 del camp de futbol del Reus Deportiu, contra l’equip reusenc, tretzè a un sol punt dels blanc-i-blaus, que son onzens.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Sergi Boira, Jordi, Bruno, Genar, Gerard, Joan Bergé, Miguel, Dani, Marc Pérez, i Alejandro.
Substitucions: Jandro per Miguel, m. 12; Rodrigo per Marc Pérez, m. 36; Sergi Serrano per Genar, m. 44; Marc Samper per Alejandro, m. 65. Altres: Nacho Orteu, Manel (p.s.) i Arnau Giralt.

Escola Futbol Valls:  Alexis Castellví, Adrián Pérez, Carles Bonastre, Xavier Sandoica, Alex Zurita, Erik Barroso, Marc Roman, Marc Paiba, Guillem Ponce, Roger Palacios i Juan L. Fernández.
Suplents: Eloi Esteve (p.s.), Genís Flecha, Marc Prat, Nil Martínez, David Blanco, Carlos Ariza, i Joan García.

Àrbitre: Oscar Lencero Aguiar. Bastant parcial en algunes decisions, sobre tot a l’hora de xiular les faltes, aplicà diferent criteri perjudicant en més d‘una ocasió al quadre local. Anul·là un gol als espanyolistes en el segon temps i no va voler saber res en un possible penal sobre Sergi Serrano a l’àrea vallenca.  Va mostrar cartolines grogues als locals  Marc Pérez, m. 19, Aitor, m. 51 i Marc Samper, m. 69, i al visitant Joan García, m. 21.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Infantil disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque a primera hora de la tarda del passat dissabte. Temperatura força càlida malgrat les dates en que ens trobem, pràcticament estiuenca.   


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
GIRONA F.C.
12 540185
2
U.D. CORNELLÀ
10 5311124
3
GIMNÀSTIC MANRESA
10 5311115
4
C.F. DAMM
10 53118 4
5
F.C. BARCELONA
9 4301112
6
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
9 53 0296
7
GIMNÀSTIC TARRAGONA
9 530 2 75
8
C.D. SANT GABRIEL
9 5 30 28 8
9
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
7 421131
10
U.E. SANT ANDREU
7 52 12911
11
R.C.D. ESPANYOL
5 512277
12
At. SEGRE
5 51226 8
13
C.F. REUS DEPORTIU
4 504134
14
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB
2 50 23210
15
ESCOLA F. GIRONÉS - SÀBAT
1 50 14414
16
C.F. LLORET
0 50 05317




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M