divendres, 31 de gener del 2014

AGENDA SOCIAL

PENYA “EL PERICO FERROVIARI”

14è Aniversari.

Demà divendres 31 de Gener,  a les 21:30h. la Penya “El Perico Ferroviari” celebra el sopar commemoratiu del seu 14è. aniversari, i com en els darrers anys aquest tindrà lloc  al “Restaurant Can Travi Nou”, una masia pairal del barri d’Horta que està situada al final del carrer Jorge Manrique s/n de Barcelona .

El preu del menú és de 50 euros, havent-hi un menú infantil de 27 euros. Més informació al  web (www.pericoferroviari.com).



PENYA BLANC BLAVA DE  SANT BOI DE LLOBREGAT

IX Calçotada

Aquest any la IX calçotada de Sant Boi la celebrem el pròxim diumenge 2 de febrer en el restaurant VADE 3, que està al carrer Murcia, nº56 del polígon industrial Can Calderón de Sant Boi de Llobregat.

En ser un diumenge, hi haurà aparcament de sobra per a tots. I els que no tinguin cotxe tindran un servei de transport des de l’estació de Ferrocarrils Catalans de Sant Boi, fins el restaurant, amb tornada a la mateixa estació al finalitzar la celebració, previ avís en el moment de la reserva.

El menú per a la calçotada és el següent:

Aperitiu de benvinguda
Calçots de valls al foc amb salsa romesco sense límit
Graellada de carn a la brasa amb patata al caliu
Crema catalana
Cafès, infusions i licors
Copa de cava
Aigua, pa, vi i gasosa per 31€

Per els nens tenim la fórmula VADEPEQUES, consisteix en un plat combinat amb Nugets de pollastre, macarrons a la Bolonyesa i patates fregides, amb refresc i postra per 10€.

Com que aquest mateix dia l’Espanyol juga un partit de lliga enfront al Betis, a les 17:00h, disposarem d’una pantalla gegant per veure el partit exclusivament per nosaltres.


 PENYA BLANC BLAVA DE TORDERA

II Aniversari
  
El proper divendres 21 de febrer celebrarem el sopar corresponent al segon aniversari de la Penya Blanc i Blava de Tordera.

Com ja ve essent costum farem l’ESPECIAL SOPAR PICA-PICA on no hi falta de res i com no, el Pastís d’Aniversari.

Tothom qui estigui interessat en passar la vetllada amb nosaltres cal que compri els tiquets amb antelació i sobretot abans del dia 18 de febrer.

Els trobareu al Cafè ATENEU C. De l’Amistat, 14 o bé trucant al 606 040 881.

Us hi esperem!!!






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M