dilluns, 27 de gener del 2014

TORNAR A ENSOPEGAR AMB LA MATEIXA PEDRA

CD Roda: 2 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 1

Altre cop un Espanyol capaç de guanyar a Can Barça, de golejar a Mallorca i a Saragossa entre altres proeses dignes de menció, ha mostrat la cara més negativa de la seva irregularitat caient davant el CD Roda, desè a la taula abans de la disputa del seu partit dissabte. El conjunt castellonenc filial del CF Villarreal, ja va assaltar la Dani Jarque en el seu dia amb un 0-1 que va fer força mal.

Dissabte l’equip local va comptar amb l’encert del seu meta Ximo, protagonista del partit junt al desencert dels blanc-i-blaus cara a porta. La sort en aquest cas dels de David Gallego fou que el Cornellà  (proper rival dels pericos) derrotà en el Mpal. al CF Badalona  i per tant un cop celebrada aquesta jornada tot continua igual en la lluita per la segona posició (plaça que dona classificació per la Copa), amb l’equip igualat a punts amb els badalonins. RCD Mallorca s’ha situat quart a 4 punts, mentre que el líder es marxa a unes distància respecte els blanc-i-blaus que comencen ja a ser considerada escandalosa (14 punts).

S’avançà el CD Roda als 10  minuts de joc amb un remat creuat d’Alfonso que superà a Rubén (porter titular en les darreres jornades en detriment de Moha). Igualà el xoc el quadre català mitjançant el gallec Julio Rey al sis minuts del gol local en rematar una centrada d’Entrena; tornava  tot a començar.

Però abans de la mitja hora, després d’una errada espanyolista en cobertura, Alfonso assistia a Pibe i aquest feia el segon. El Roda va pogué sentenciar el partit quan Alfonso va estavellar el seu llançament al travesser de la porteria de Rubén. I del que podia haver sigut 3-1 es va pogué convertir en l’empat a dos si Jafar no hagués vist com el meta Ximo li aturava un penal abans del descans.

En el segon temps, a l’Espanyol no li quedà altre que anar a totes davant un Roda al que se li va fer força llarg el partit i que altre cop tingué en el seu meta Ximo a la figura del partit en aturar un llançament de falta de Traoré,  dues perilloses rematades de Jafar dins l’àrea, i una altre de Julio Rey.

En el quadre espanyolista cal citar el debut amb el Juvenil “A” del migcampista juvenil de primer any, Oscar Melendo, de l’equip Juvenil B de Sebastián Herrera.

CD Roda: Ximo, Migue, Maldonado, Rafa, Genís, Mathias, Simón, Gerard, Pibe, Belizón i Alfonso.
Substitucions: Alvarito per Gerard, m. 55; Alberto per Pibe, m. 66; Juan per Alfonso, m. 74; Jaume per Maldonado, m. 88.

RCD Espanyol: Rubén, Pol Lirola, Défez, Iago, Lluis, Traoré, Julio, Torito, Jafar, Iván Écija i Entrena.
Substitucions: Oscar Melendo per Torito, m. 54; Domi per Julio, m. 77.

Àrbitre: Francisco Javier Barberá Fuentes del comitè territorial valencià. Cartolines grogues per Mathias, m. 62, Ximo, m. 77, Belizón, m. 90 i Alberto, m. 90 per part local. Per l’equip espanyolista la va veure Iago, al minut 90.

Gols: 1-0: Alfonso, m. 10; 1-1: Julio, m. 17; 2-1: Pibe, m. 28.

Incidències: Encontre corresponent a la 20èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat en un dels terrenys de joc de la Ciutat Esportiva del CF Villarreal al camí de Miralcamp, Vila-Real.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.