dissabte, 1 de febrer del 2014

COL·LOQUI A LA PENYA "ALIANÇA PERICA"

THIEVY, AL WEST BROMWICH ALBION ANGLÈS. L'ESPANYOL "B" INCORPORA A JULIÁN LUQUE CONDE(TORRELAVEGA, 27/03/92), QUI SIGNA FINS 30/06/2015. EL META DEL FILIAL JOSÉ PEREIRA BETANCORT -SENSE FITXA EN EL B -, SIGNA PEL BURGOS CF








(Seu Social Penya Aliança Perica; Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la penya “Aliança Perica” al Carrer Camp de Barcelona, un col·loqui sobre un tema curiós: Com serà l'Espanyol que se’ns espera d’aquí a seixanta anys?...

Organitzat per aquesta ambaixada espanyolista i per l’Editorial 23 Perico, al marge del debat-col·loqui, també l’acte ha servit per que el director de l’Editorial Sergio Fidalgo, com autor del darrer llibre “Del Sorpasso a las Telarañas”, l’hagi presentat en aquesta penya i hagi signat exemplars del llibre. La presentació oficial del mateix ja va tenir lloc fa tot just una setmana a la GPE Manigua.

A l’acte ha assistit en representació del RCD Espanyol, la seva Consellera Adjunta a la Presidència, Anna Maria Fusté i el membre de la Fundació Privada del RCDE, Josep Lluis Masriera. Socis espanyolistes i penyistes han omplert la seu social d’aquesta jove ambaixada perica de Barcelona.

El col·loqui, conduït pel propi Sergio Fidalgo, ha comptat amb la presència del periodista Agustín Rodríguez Jr. columnista del periódic “La Grada” i d’igual nom que el seu pare que també va ser periodista esportiu, a la radio d’aquells anys finals dels setanta, per tots aquells que el recordin en les emissions de Radio Juventud a la ona mitjana.    La resta de ponents, el periodista perico de RAC 1, Eduard de Batlle, l’activista espanyolista Nacho Julià i l'amfitrió, el President de la Penya Aliança Perica,  Félix Botija.

En el debat s‘han tractat temes ben interessants sobre el nostre club. Des de la seva idiosincràsia particular, la part social i esportiva, el futbol base, els ingressos televisius, les injustícies que sofreix l’entitat,  el tema sempre aspre i recurrent del rival ciutadà dels espanyolistes i les relacions entre ambdues entitats, el futur del club a nivell econòmic i el model de club, les disjuntives de ser un club de pedrera o esperar miraculoses aventures d’hipotètics inversors, la davallada de l’afluència d’espectadors a l’estadi, les taquilles dels partits davant el Madrid, l’entitat espanyolista dins l’entorn polític i social del moment, així com un llarg etcètera de temes que han anat sorgint sobre la marxa.

Tot just abans de finalitzar l’acte, ha pres la paraula la Consellera Anna Maria Fusté qui ha recordat que política de futbol base ja ni havia i funcionant bé la pedrera donant fruïts en forma de jugadors pel primer equip; tot just abans del desgavell que va tenir lloc amb els canvis de rumb dràstics dels darrers anys i que ella denuncià en el seu moment en aquella polèmica carta contra Antonio Morales, en el que els dolents presagis sobre el futbol base de la consellera, s’han acabat complint fil per randa.             




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M