dijous, 30 de gener del 2014

EL JUVENIL FEMENÍ DONA LA CAMPANADA. (2-1)
REMUNTADA GUANYANT A UN SANT GABRIEL INVICTE

RCD Espanyol Juvenil Femení: 2 – CE Sant Gabriel: 1

Quan l’equip Juvenil Femení semblava molt tocat després de l’esperada derrota en el derbi i de la derrota contra pronòstic a Torelló, l’equip de Joan Bacardí va renéixer aconseguint un gran triomf en derrotar el passat dissabte al segon classificat, el CD Sant Gabriel que arribava a la Dani Jarque invicte, i després d’haver cedit únicament un empat al llarg de les tretze anteriors jornades disputades.

A més, per a major adversitat, el quadre gabrielista es va avançar en els primers compassos del partit situant un 0-1 en el marcador que no feia presagiar gaires bons auguris.

Reaccionava l’equip espanyolista quan a quatre del descans, Ari Font igualava el matx aprofitava una pilota dividida amb la portera del Sant Gabriel per marcar el primer gol de les espanyolistes. Al 67’ l’Espanyol culminava la remuntada quan aprofitava el llançament d’una falta lateral executada per Anna Ruíz, rematant Marina González amb el peu, anotant el gol del triomf espanyolista.

L’equip espanyolista torna a ser cinquè a la classificació, igualat a punts amb la Fundació At. Vilafranca, (quart). El proper encontre serà a l’annex 1 de l’Estadi Mpal. de Reus, davant el CF Reus Deportiu, novè a la classificació. Serà a primeres hores de la tarda de dissabte (15:00h.) amb arbitratge de Joel Gurrera Farnos, de la delegació de Tarragona.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aranzazu; Candela, Chari, Marina, Júlia; Marta Molina, Anna Ruíz, Paula Bohígas; Ari Font, Cristina i Marta Barrera.
També: Alba, Anabel, Georgina i Abigail. Altres suplents: Cinthia (p.s.), Paula Gerbolés, Núria.

CD Sant Gabriel: Ariadna Saez, Lara Palomino, Andrea Perera, Carla López, Cristina Campos, Irene Sánchez, Laura Chamizo, Guadalupe Martínez, Lydia Rodríguez, Ainoa Albadalejo, i Laura Rovira.
Suplents: Rosa Saenz, Violeta Orellana (p.s.), Marta Vidal, i Núria Raya.

Àrbitre: Joan Ignasi Ros Martínez, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Laura Chamizo, m.6; 1-1: Ari Font, m. 36; 2-1: Marina, m. 67.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada del campionat de lliga de la Primera Divisió Juvenil-Cadet Femenina, disputat el vespre del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.