dijous, 30 de gener del 2014

EL META PAU, SIGNA COM A PROFESSIONAL


Pau López Sabata (Girona, 13/12/1994) es va incorporar al futbol base espanyolista l'estiu de 2008 al Cadet B, procedent del Girona FC. Actualment és el porter titular del filial espanyolista. Tenia contracte fins el 30 de juny de 2015, i ha signat la seva fitxa professional amb l'entitat espanyolista.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tal ho esta fent aquest any amb el filial?

Sergi

Josep Maria ha dit...

Bé... aixó son els tècnics els que ho han de valorar...

No és fàcil amb la dinàmica dolenta que està portant el filial, ocupar la porta blanc-i-blava, però és un porter jove (l'any passat era juvenil) i amb paciència té grans qualitats per pogué arribar. Fins ara, ha tingut bones actuacions i algunes altre menys afortunades, però també s'ha de valorar les circumstàncies de l'equip...

No oblidem que un porter com tantes vegades es diu, és un especialista, molt diferent la seva tasca al resta de jugadors i necessita força més experiència.

Tot el que se li va dir a Germán amb els dos encontres que va disputar a la Copa, també en el seu dia - i més encara - se li va dir a Kiko Casilla, negant més d'un que mai serviria per porter de 1a ... i mireu ara. Amb els porters es necessita força més temps per pogué valorar fins on poden arribar i tenir molta més paciència. Pau és un porter de futur, sense posar-li més pressió de la que ja té amb l'equip on és a la classificació.
Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M