dimecres, 18 de juny del 2014

ALTRES TORNEJOS I PARTITS AMISTOSOS DISPUTATS

En partit amistós disputat el passat divendres, l’equip juvenil del RCD Espanyol va vèncer 7-0 a l’AC Rimini en partit jugat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb arbitratge de David Barón Ajenjo.

El Cadet “B” del RCD Espanyol va vèncer al Cadet A del CF Argentona per 1-3 en partit amistós xiulat pel col·legiat Antonio Caballero Zamora, de la delegació del Maresme, disputat la tarda del  passat dissabte al Mpal. d’Argentona.  

El Benjamí “B” espanyolista acabà en segona posició en el triangular disputat diumenge passat al Camp dels Canyars a Castelldefels.  L’equip de Marc Pascual va perdre davant el Benjamí A de la UE Castelldefels (3-1), i va vèncer al CF Santa Eulàlia per 5-1. Els locals s’endugueren el triomf final del triangular en derrotar al CF Santa Eulàlia per 4-0.

En categoria femenina, l’equip Femení C espanyolista s’enfronta al CF Igualada en Les Comes en partit amistós disputat el passat dissabte i xiulat per Rubén Ávalos Barrera, que acabà amb el triomf espanyolista per 0-5.  A l’endemà l’equip espanyolista s’enfrontà també a Les Comes amb arbitratge de Marwane Taibi a l’equip de Primera Catalana del CF Igualada Femení, guanyant les de l’Anoia per 4-0.

Al V Torneig Paco Navarro que organitzà el Club Unificació Santa Perpètua, l’equip de nova creació Infantil C Femení, s’endugué el triomf final en vèncer en els tres partits que va disputar: Guanyà 0-1 al CE Sabadell, idèntic marcador amb la UE Vilassar, i victòria 1-2 a l’amfitrió Unificació Santa Perpètua.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M