dilluns, 16 de juny del 2014

EL FEMENÍ GUANYA A LLORET 1-2, I ES CLASSIFICA
PER LES SEMIFINALS DE LA COPA DE CATALUNYA






CF Lloret: 1 – RCD Espanyol Femení “A”: 2

L’equip de José Antonio Montes  decidí el passi a les semifinals de la Copa de Catalunya Femenina ahir a Lloret, amb un gol en cada part d’Alba Pomares i Bárbara Latorre en un partit al que li costà  força al quadre espanyolista durant el primer temps pogué superar l’entramat defensiu de l’equip de la Costa Brava. Les selvatanes retallaren distàncies en el marcador, minuts després del 0-2, establint el resultat que seria definitiu.

Amb el CF Igualada – FC Barcelona pendent encara de disputar, els altres dos marcadors corresponents a aquests quarts de final, donen la classificació del CE Europa en vèncer 1-2 al Pallejà, i del FC Levante Las Planas en derrotar al FC Sant Pere Pescador per 0-4 en l’enfrontament més desigualat d’aquesta ronda eliminatòria.
   

Fitxa tècnica:
CF Lloret: Irina Torrent, Cio Aragonés, Ana Román, Laia Martínez, Mireia Lucena, Sandra López, Silvia Álvarez, Anna Crillo, Patricia Bonet, Alba Esquena i Cristina Mir.
Suplents: Julia García, Marta Urbano, María Montaño, Andra Iozu, i Anna Hernández.

RCD Espanyol: Paula; Cristina, Pereira, Cotado, Mapi, Sonia, Núria, Débora, Paloma, Alba Pomares i Bárbara.
També: Sara Navarro i Mayra. Altres suplents: Andrea Giménez (p.s.), Sara Nassim, Haley, i Ari Forment.

Àrbitre: Guillem Martí Pérez, de la delegació de Girona, assistit en bandes per José Antonio Berjaga Ruz i Gerard Morgado Mateu. Cartolina groga per la local Mireia Lucena, m. 41.

Gols: 0-1: Alba Pomares, m. 30; 0-2: Bárbara, m. 58; 1-2: Anna Crillo, m. 61.

Incidències: Encontre corresponent als Quarts de Final  de la Copa de Catalunya 2014, disputatat en eliminatòria a partit únic ahir nit al Camp Mpal. de Lloret de Mar. En les files del quadre local diverses jugadores que han passat pel futbol base femení espanyolista:  La meta Irina Torrent Sánchez, i les jugadores Ana Román López, Patricia Bonet Iglesias.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M