diumenge, 15 de juny del 2014

DOBLET DEL CADET FEMENÍ.
AMB ARIADNA L'ESPANYOL ACONSEGUEIX EL TERCER
CAMPIONAT DE CATALUNYA CONSECUTIU EN AQUESTA CATEGORIA

(Fotografies del web oficial de la Federació Catalana de Futbol)





RCD Espanyol Cadet – Infantil Femení: 8  - Penya Recreativa S. Feliu: 0


Superioritat total del quadre entrenat per Ariadna Ciércoles que domina de manera absoluta la categoria Cadet-Infantil sense que en tres anys hi hagi estat cap rival capaç de superar a les blanc-i-blaves tant a la Lliga com al Campionat de Catalunya.

Ahir davant l’equip de Sant Feliu, (campió del grup primer) les espanyolistes van acabar aconseguint un resultat d’escàndol tractant-se d’una final, tot just feia menys d’una setmana també s’havien passejat per Manresa (l’altre campió de lliga, el del grup tercer) guanyant per un no menys contundent 1-7.

Les espanyolistes fan doblet en adjudicar-se el títol de lliga del grup tercer sense perdre ni un sol punt al llarg de tot el campionat i ara el Campionat de Catalunya. El RCD Espanyol ha conquerit les tres darreres lligues i els tres Campionats de Catalunya en aquesta categoria.

Felicitats a tot el futbol femení, a “Titi” Camúñez per la tasca que li pertoca, a tots els tècnics i jugadores,  doncs vosaltres si que haveu sabut estar un any més a l’alçada que una entitat com l’Espanyol mereix, mentre altres com a molt... ho han intentat sense èxit.  Tres campionats de lliga (Espanyol Fem. B, Cadet i Benjamí) i dos Campionats de Catalunya, juntament amb el subcampionat de lliga del Femení C i el del Infantil A, el palmarès de l’actual brillant temporada.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith Pérez, Mireia López, Julia Cerdán, Sheila González, Andrea López, Irene Fernández i Ariadna Marzo.
Suplents: Claudia Marcos, Cristina Chavero, Mónica Mayorgas, Nicole Rubio, Natàlia Gómez, Cristina Garriga i Luisa Ródenas (p.s.).

P.Recreativa S. Feliu Ll: Noelia Coronado, Irene López, Judith Saubi, Clara Arias, Carlota Sans, Laura Fernández i Patricia Gómez.
Suplents: Anna Navarro, Andrea Isasi, Alba Jiménez, Nuria Albarrán, Carmen Béjar i Samantha Mikaela.  

Àrbitre: Verónica Rodríguez Ruíz, de la delegació del Garraf / Penedès,  assistit en bandes per Olga Gómez López i Coral Couso Cuadrado. Cronometradora: Georgina Casals García.  Cartolina groga a la meta espanyolista Judith Pérez, m.12.

Gols: 1-0: Julia Cerdán, m. 6; 2-0: Julia Cerdán, m. 14; 3-0: Cristina Chavero, m.27; 4-0: Julia Cerdán, m. 41; 5-0: Andrea López, m. 48; 6-0: Cristina Garriga, m. 70; 7-0: Cristian Chavero, m. 71; 8-0: Cristina Garriga, m. 76.

Incidències: Final del campionat de Catalunya Cadet-Infantil Femení, disputat ahir tarda al Mpal. Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M