divendres, 20 de juny del 2014

DANONE NATIONS CUP 2014.

Aquest cap de setmana s’escriurà el darrer capítol del futbol base de la temporada que està a punt d’exhaurir els seus darrers dies.

Arriba la fase nacional espanyola de la Danone Nations Cup d'alevins, que com en els darrers anys  es ve celebrant a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i els partits finals, al recentment batejat Power 8 Stadium, a Cornellà – El Prat.

La fase de classificació tindrà lloc a la Dani Jarque demà dissabte entre les 9:00h. i les 12:00h. i en horari de tarda des de les 16:30h. fins les 19:45h. El diumenge tindrà lloc la fase final a l’estadi, entre les 9:00 i les 14:20hores.

Enguany els setze clubs participants que han obtingut la classificació de les seves respectives zones geogràfiques han sigut: RSD Alcalá i Atlético de Madrid (campió i finalista zona Centre), CD Aluvión Cascante (campió de la fase Nord), CD Don Benito (fair play), CD Tenerife (campió zona Canàries), ENFAF (campió de la fase d’Andorra), Real Betis Balompié (guanyador de la Zona Sud), Real Club Celta de Vigo (campió de la zona nord-oest),  Real Zaragoza i Club Gimnàstic Tarragona (zona nord-est),  UE Cornellà i Fundació Marcet - CE Tecnofutbol,  (campió, i finalista del torneig celebrat a la Dani Jarque, en el que el FC Barcelona fou eliminat pel Tecnofutbol), Villarreal CF (guanyador de la Fase de Llevant) , així com  Escuelas Deportivas Danone, UD Levante (vigent campió del torneig) i l’amfitrió RCD Espanyol.

L’edició passada comptà amb el triomf de la UD Levante que s’imposà en la gran final al RCD Espanyol.  


SORTEIG.

Avui ha tingut lloc el sorteig de la fase prèvia de grups del torneig. L’Espanyol ha quedat enquadrat en el grup C juntament amb la UE Cornellà, l’Atlético de Madrid i EEDO Danone. En el grup A, UD Levante, Real Betis, CD Aluvión i Gimnàstic de Tarragona. En el grup B, Villarreal CF, Real Zaragoza, RSD Alcalá i Fundació Marcet i en el grup D, Real Club Celta, CD Tenerife, ENFAF i CD Don Benito.  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M