diumenge, 15 de juny del 2014

EN EL DARRER MINUT, L'ALEVÍ GUANYA AL CORNELLÀ
I ES CLASSIFICA PER LA FINAL (2-3)











UD Cornellà: 2 – RCD Espanyol Aleví “A” 3

En el darrer minut ha aconseguit Gerard Yepes el gol del triomf en una complicadíssima semifinal que el quadre de Xavier Corominas ha aixecat davant un Cornellà molt fort físicament degut a l’envergadura dels seus dos jugadors d’origen africà Aschalew i Angong. Els espanyolistes se les han vist i desitjat per fer front a aquestes dues torres del Cornellà i tot i que han acabat guanyant in extremis, l’esforç realitzat ho han pagat a la final on no han pogut presentar suficient batalla al  Barcelona.

Després que s’avancés el Cornellà en el primer període, l’Espanyol capgirà el marcador quan Rubén transformà un servei directe de falta i tot just abans del descans Nico poses en avantatge al quadre espanyolista.

El Cornellà premé l’accelerador al màxim i tancà al conjunt espanyolista en el tercer període en el que cal destacar la lesió del meta Darwin, qui ja s’havia perdut partits de la fase prèvia.  La diferència enorme de físic entre diversos jugadors d’ambdós equips fou fonamental i tingué l’equip cornellanenc varies ocasions clares de gol com remat del verd-i-blanc Angong que tocant en Iker acabà estavellant-se al pal. Una passada de la mort per Angong acaba amb el remat als núvols, quan tot ho tenia al seu favor.

En els inicis del darrer quart, el Cornellà establí l’empat en el marcador després que Aschalew afusellés al meta espanyolista amb un remat dins l’àrea. Quan s’acostava el termini de l’encontre més malament ho estava passant l’Espanyol, en un contracop perico la bola acaba a córner. L’equip blanc-i-blau l’executa des de la dreta i molt bé Gerard Yepes ficant el cap i avançant-se a tothom, envià l’esfèrica al fons de la porteria, aconseguint classificar el seu equip per la final.
    

Fitxa tècnica:
UD Cornellà: Pedro Santiago, Iván Julián, Aschalew Sanmartí; Javier Priego, Robert Vallribera, Gerard Fernández i Franck Angong.
També: Marcos Valenzuela (p.s.), Ismael Valentín, Aaron Piñol, Manuel Amores i Marcos Guerrero.

RCD Espanyol: Iker, Dereck, Oscar, Aitor, Jordi, Joel, Aarón.
També: Darwin (p.s.), Xavi Pérez, Lucas, Nico, Gerard i Rubén.   

Àrbitre: Francisco Javier Pazo Mora, de la delegació d’El Baix Llobregat. Cronometrador: David Flores Gibert. Cartolina vermella al tècnic del Cornellà Ignasi Torres, m. 21. Cartolina groga al lateral espanyolista Dereck, m. 31.

Gols: 1-0: Franck Angong, m. 9; Rubén, m.20; 1-2: Nico, m. 23; 2-2: Aschalew, m. 38; 2-3: Gerard, m. 47.

Incidències: Semifinal del Campionat de Catalunya Aleví, disputat en el camp principal del Mpal. Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat. En les files del Cornellà Ismael Valentín, jugador que ha militat al futbol base espanyolista.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M