dimecres, 18 de juny del 2014

DARRERA AGENDA SOCIAL DE LA TEMPORADA

PENYA ESPANYOLISTA D’ESPLUGUES

XI Aniversari

Amb motiu del 11è Aniversari  farem un dinar el proper dissabte 21 de juny a les 14 h. en el Rest. LUCAS, c/ Dr.Manuel Riera n. 67, cantonada c/Rovellat, d'Esplugues de Llobregat.

En el marc dels actes d’aquest onzè aniversari, el passat dissabte 7 de juny ja van tenir lloc una sèrie de partits al voltant de l'aniversari, que es van disputarar a les instal·lacions del "Salt del Pi". Al matí es va dur a terme el 2n torneig de futbol 7 Pre-Benjamí i, a la tarda va tenir lloc el 8è Torneig Futbol 7 de Veterans -5è Trofeu Manuel Artacho-.


PENYA PERICOS DEL BERGUEDÀ



X Aniversari

La Penya Pericos del Berguedà hem fixat el pròxim diumenge 29 de Juny per a la celebració del 10è Aniversari de la Penya.

La celebració tindrà lloc a les 14:00 hores al restaurant Font dels Torracs (Cal Pajares) de Gironella, a on podrem degustar el següent menú: 

Còctel de benvinguda
Amanida Perica (amb nous, codony, poma, vinagreta, pernil, espàrrec, ou dur, etc.)
Garró al forn amb pèsols negres del Berguedà, pernil i patata al forn (opció de peix pels qui ho desitgin: lluç a la planxa)
Pastís de commemoració del 10è ANIVERSARI de la Penya
Celler

Preu del menú adult: 22 €

Per als més petits (fins a 14 anys), hi ha menú infantil amb:

Còctel de benvinguda
Macarrons
Llom arrebossat amb patates
Gelat
Beguda

Preu del menú infantil: 11 €

Per confirmar assistència, cal trucar a Josep Badia (626 88 49 07) o bé a Ramon Orriols (620 53 94 15) abans del pròxim dijous 26 de juny de 2014. Us hi esperem a tots!


PERICOS DE MONTMELÓ

VII Concurs de Dibuix i IV Concurs de Tocs

Per setè any consecutiu, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló serà present a la Festa Major de Montmeló. Serà amb la setena edició del Concurs de Dibuix i amb la quarta del Concurs de Tocs, el proper diumenge 29 de juny al Centre Cultural La Torreta del nostre poble.

El Concurs de Dibuix començarà a les 11:30h; dividits en quatre categories, i amb tres premis per a cadascuna, tothom pot participar-hi i intentar fer un gran dibuix espanyolista. Enguany, el concurs tindrà com a objectiu dissenyar la mascota de la penya!

El Concurs de Tocs començarà a les 12:30h. Qui més tocs aconsegueixi fer tindrà un bon premi! Siguis de l'edat que siguis, vine, fes un dibuix o prova sort amb els tocs. Vine i gaudeix d'un matí en clau blanc-i-blava!


GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA


Assemblea ordinària de socis.


Benvolgut consoci,

Et convoquem a l’Assemblea Ordinària de Socis que tindrà lloc, al nostre local social (Rosselló, 501 1r 4a, Bcn.), el dia 30 de juny de 2014 a les 19:30, en primera convocatòria, i a les 20:00h., en segona convocatòria.

L’Ordre del dia dels temes a tractar són els següents:


  • Lectura i aprovació de l’acta de la junta anterior.
  • Informe de la Presidència.
  • Estat de comptes i pressupost temporada 2014-2015.
  • Renovació càrrecs membres Junta Directiva
  • Precs i preguntes.
Esperem la teva puntual assistència.
 Salutacions cordials,

Junta Directiva de la GPE Manigua


PENYA BLANC BLAVA DE GIRONA


Assemblea general ordinària de la PBB de Girona

La Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007 celebrarà el proper 3 de juliol, a les 20.30h, l'assemblea general ordinària de socis, en el centre cívic Pla de Palau, carrer Saragossa n.27 de Girona, amb el següent ordre del dia.
  




  •  Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea general anterior.
  • Informe del President sobre les activitats de la Penya durant l’anterior exercici (1/7/13 – 30/6/14) i aprovació de la gestió realitzada per la Junta Directiva.
  • Lectura i aprovació de la liquidació dels comptes de la Penya de l’anterior exercici.
  • Lectura i aprovació del pressupost de la Penya per al proper exercici (1/7/14-30/6/15). Aprovació de l’import i forma de pagament de les quotes de soci de la Penya per al proper exercici.
  • Elecció dels càrrecs vacants de la Junta Directiva
  • Propostes per al nou exercici.
  • Torn obert de paraules.
Cordialment, Francisco Javier Valle Marín.
President de la Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007.


PENYA BLANC BLAVA DE BLANES.

Adéu a la temporada

La Penya Blanc Blava de Blanes organitza un dinar per acomiadar el curs. Serà el proper 6 de juliol quan la família espanyolista té una cita a Blanes. La Penya Blanc Blava de Blanes organitza un dinar per acomiadar la temporada 2013-2014 al restaurant Can Bruno.

Aquest acte és obert a tothom i l'objectiu principal és gaudir d'un dia en companyia d'aficionats i socis pericos.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M