diumenge, 15 de juny del 2014

CAMPIONES !!!!. LES BENJAMINES DEL FUTBOL FEMENÍ
FAN DOBLET GUANYANT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA


 
 


Fotos: José Carrera

RCD Espanyol Aleví-Benj. Femení: 5 – CE Sant Gabriel: 3


El RCD Espanyol va aconseguir ahir per primer cop a la resen història d’aquesta categoria aleví-Benjamí-Prebenjamí, el títol de campió de Catalunya en derrotar 5-3 al CD Sant Gabriel en un partit ple d’alternatives en el marcador i que semblava que es decantava pel cantó gabrielista fins la reacció final de les blanc-i-blaves donant-li la volta al marcador.

L’equip gabrielista havia sigut fins ara el botxí del quadre perico en aquesta categoria derrotant-lo en les tres darreres finals (menys a Igualada 2010, que el conjunt perico no obtingué la classificació per les finals caient en semifinals davant la UE Vilassar).

Les jugadores espanyolistes aconsegueixen a més fer doblet en conquerir també el campionat de lliga del grup segon amb uns registres incontestables amb quatre-cents trenta-cinc gols anotats per només quatre encaixats. Per tant, una temporada per emmarcar la de les més petites de la pedrera femenina espanyolista.
     

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lucía Hernández, Maria Tostado, Paula Sanabria, Rosés Badía, Natàlia Encinas, Eva Fuster i Julia Guerra.
També: Noelia Muñoz, Carla Ariza, Paula Jiménez i Laura Quero.

CD Sant Gabriel: Sandra López, Carla Lara, Ainoa Gual, Sandra González, Nerea Romero, Mireia Vallcorba, i Míriam Carrasco.
També: Anna Sánchez i Clara Farriol.

Àrbitre: Víctoria Petrova Borislavova, de la delegació de Barcelona, assistida en bandes per Coral Couso Cuadrado i Georgina Casals García.  Cronometradora: Olga Gómez López. Cartolina groga a l’espanyolista Lucía Hernández, m.51 i vermella a la jugadora perica Roses Badía, m.59.

Gols: 1-0: Eva Fuster, m. 16; 1-1: Sandra González, m. 22; 1-2: Clara Farriol, m. 29; 2-3: Clara Farriol, m. 34; 2-3: Paula Jiménez, m. 36; 3-3: Paula Jiménez, m. 38; 4-3: Laura Quero, m. 40; 5-3: Paula Jiménez, m.48.

Incidències: Final del Campionat de Catalunya Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí, disputat ahir tarda al Camp Mpal. Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M