dissabte, 21 de juny del 2014

EL RCD ESPANYOL I LA GPE MANIGUA, PRESENTS
A LA NIT DELS CAMPIONS DEL BARCELONÉS.









(Hotel Hesperia Tower, L’Hospitalet del Llobregat: Josep Maria)

A l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet ha tingut lloc aquest vespre de  divendres, la “Nit dels Campions 2014” cerimònia que organitza la Federació Catalana de Futbol en la que es fan lliurament dels trofeus de campions a totes les entitats que tenen equips que s’han proclamat campions de lliga dels seus respectius campionats tant de futbol base masculí, com femení i futbol sala.

Després de tenir lloc aquest acte en anteriors jornades en diverses comarques catalanes (Tarragona, Vallès Occ, Penedès-Garraf, Anoia, Lleida, Maresme, Bages-Berguedà-Cerdanya, Girona, Terres de l’Ebre, Baix Llobregat i Osona) avui divendres ha arribat el torn de la comarca del Barcelonès.

Dues entitats blanc-i-blaves han estat presents. El RCD Espanyol en les dues vessants: El Cadet B (4rt. grup de preferent) i el Benjamí B (grup 3r de 1a. Benjamí) en nois, mentre que en noies, al marge de l’equip de “Titi” Camúñez, també avui present, el Cadet-Infantil Femení i l’Aleví-Benjamí-Prebenjamí, han sigut els dos equips que s’han proclamats campió de lliga en el futbol base femení català.
         
L’altre entitat “perica” present, la GPE Manigua amb els seus tres títols de lliga aconseguits enguany (Prebenjamí, Aleví, i Juvenil), encapçalada la representació manigüera pel President de Secció d’aquesta ambaixada perica, Josep Maria Perelló.

L’acte en si mateix ha consistit en un video en el que la FCF ha mostrat imatges dels esdeveniments més importants de la temporada del futbol català, en el que no ha faltat entre altres i hem pogut tornar a veure, les imatges del títol de la Copa de Catalunya Femenina que s’adjudicà el RCDE, finalitzant amb el llarg llistat de tots els equips campions.  Després  el torn pels parlaments amb representants de la FCF (amb el seu vicepresident al capdavant), Ajuntament de BCN, etc.   S’han fet varis lliuraments especials a diferents personalitats del món del futbol català, i s’ha passat el video del “joc net” en el que el primer futbolista que ha sortit és el menys net de tots i  més que presumptament, un veritable defraudador a l’erari públic.    

La part més important de l’acte ha consistit en recollir els trofeus acreditatius de campions per part de totes les entitats presents. Després ha tingut lloc un pica-pica (amb fideuà inclosa), amb begudes per tots els presents.  

La FCF un cop més no ha sabut fer-se respectar a l’hora del compliment de les seves pròpies normes establertes, i en comptes de dos o tres persones per equip campió, alguns clubs han dut dotze, quinze i el que els hi ha rotat davant la permissibilitat total dels organitzadors. La sala era ampla en quant a capacitat i s’ha omplert... malgrat tot les normes es posen per ser complides... Si aquestes no les saben fer complir,  imagineu-vos les del reglament als camps de futbol quan hi ha tants interessos en joc...







1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona, també, per aquest reportatge, Josep M.!
Malauradament, la FCF és la Federació Culer de Futbol. Molts ho sabem i ho patim...
Salutacions!
PM




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M