dilluns, 16 de juny del 2014

DIADA DE FINAL DE TEMPORADA,
DE LA GPE MANIGUA AL MPAL. VALL D'HEBRÓN.









(Mpal. Vall d’Hebrón – Teixonera, Barcelona: Josep Maria)

Dissabte tingué lloc a la Zona Esportiva Mpal. de la Vall d’Hebron – Texonera, la tradicional Diada de final de temporada del futbol base de la GPE Manigua. Amb la presència del President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alberto Ariza, i de Daniel Bosch (President de la GPE Manigua) acompanyat dels membres de la seva Junta Directiva, desfilaren pel terreny de joc els 10 equips que composen el futbol base federat, així com a nivell formatiu l’Escola de Futbol de la Penya.

Els integrants dels tres equips campions (Prebenjamí, Aleví A i Juvenil A) van rebre el diploma acreditatiu de la consecució d’aquesta fita amb fotografia signada per tots els membres de l’equip, i també es va fer lliurament d’una placa personalitzada als onze jugadors que del Juvenil A finalitzen la seva etapa formativa passant ja a ser amateurs després de pertànyer a la penya amb una antiguitat mínima de set anys. 

Sobre la gespa del terreny de joc estigueren també mostrats tots els trofeus que l’entitat ha guanyat en  els diversos tornejos disputats (falten es clar, els trofeus dels tres títols de lliga que no seran lliurats per la FCF fins que es porti a terme l’acte de la Nit dels Campions).  

Tots els integrants del futbol base manigüero tant jugadors com personal tècnic, van rebre una medalla commemorativa del seu pas per aquesta institució, i els guanyadors del torneig de play-station que es va dur a terme en el passat hivern, també van rebre un record.     

Abans d’aquests lliuraments, tingué lloc un encontre entre personal tècnic i pares dels jugadors (16:00h.) i després per cloure aquest esdeveniment, es jugà un partit amistós entre els equips del Juvenil A de la penya i el CD Arrabal –Calaf de Gramenet, que finalitzà amb triomf local per 5-0.    







2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre la millor informació és la del teu blog.
Domènec

Josep Maria ha dit...

Salutacions i gràcies, Domènec!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M