divendres, 6 de juny del 2014

AVUI DONA INICI A ELX, LA FASE NACIONAL
DE LA "NIKE PREMIER CUP" DE CADETS DE PRIMER ANY


Avui divendres 6 de juny donarà inici una temporada més la fase espanyola de la NIKE PREMIER CUP de cadets de primer any que per tercer any consecutiu tindrà lloc a la ciutat alacantina d’Elx.   

Hi prendran part dotze clubs en edad de cadets de primer any, dividits en quatre grups de tres equips. La fase de grups tindrà lloc avui divendres, i les eliminatòries de quarts i semifinals es jugaran dissabte; tots aquests encontres es disputaran a la Ciutat Esportiva Juan Ángel Romero d’Elx. Diumenge tindran lloc la gran final i els diversos encontres per determinar el lloc final de cada equip i es disputaran a l’Estadi Martínez Valero d’Elx.

Els quatre grups son els següents: A (Real Madrid CF, Sevilla FC i Eche CF); B (Valencia CF, RCD Espanyol i Real Betis); C (Athletic Club, FC Barcelona i Málaga CF); D (Villarreal CF, Atlético de Madrid i Real Sociedad).

L’edició d’enguany és la 21èna. d’aquest prestigiós torneig i la tercera d’elles (1996) se l’adjudicà el RCD Espanyol conquerint la fase europea en vèncer en la final disputada a Manchester, al Borussia de Dortmund.   






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M