dimecres, 4 de juny del 2014

LES PORTUGUESES JAMILA I CLAUDIA NETO,
PRIMERES BAIXES DEL PRIMER EQUIP FEMENÍ



El RCD Espanyol ja ha donat les primeres baixes en el primer equip femení per la propera temporada. Es tracta de les dues portugueses fitxades aquest estiu passat procedents del Transportes Alcaine de Saragossa.  Ambdues jugadores també es perdien per compromisos internacionals el darrer encontre oficial de la temporada corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya, motiu pel qual l’entitat ja els hi ha comunicat la seva decisió de no renovar els seus respectius contractes.

Jamila Soraia Martins Marreiros (Lagos, PORT, 30/05/88), portera que ha alternat grans actuacions (com a la final de la Copa Catalunya entre altres), amb errades impròpies d’una portera internacional encara que sigui del país veí on el futbol femení no té precisament un nivell d’elit. 

L’altre baixa, la portuguesa Claudia Teresa Pires Neto (Portimao, PORT, 18/04/88). La migcentre s’havia de convertir en el gran líder al mig del camp espanyolista. Ningú pot dir que la portuguesa no estigui exempta de qualitat, però en cap moment de la temporada s’ha convertit en el líder que necesitava aquest equip, llençant-se l’equip a l’esquena en els moments durs i complicats que l’hi ha tocat viure a l’equip primer de Susi, després de Titi i finalment de Montes.


“D’equip il·lusionant i guanyador, a un de resultats desfavorables”

Veurem quines seran les altes, per que si el problema no és de caire econòmic tal com ha manifestat a "Marca Espanyol" el conseller responsable del futbol femení espanyolista Albert Garrofé, no queda altre que ser per la nefasta planificació de la passada temporada i per tant, el problema de manca de qualitat suficient de la plantilla per aspirar a objectius més elevats que la permanència. Planificació fracassada de la que en cap moment s'ha assumit cap tipus de responsabilitats tenint en compte el desastre esportiu.  

Si el Sr. Garrofé considera que no hi ha il·lusió respecte a fa 4 o 5 anys, i considera que no és el tema econòmic la dificultat, doncs ja ho sap aquest senyor el que te que fer... Torni a fer un equip campió no en paraules, sinó amb fets... A veure com s’ho fa...





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M