divendres, 6 de juny del 2014

EL CADET FEMENÍ HAURÀ DE SUAR A MANRESA,
DESPRÉS DEL CURT RESULTAT DE L'ANADA

Fotos d'arxiu: CE Manresa - RCD Espanyol, en categoria Cadet - Infantil Femení (torneig complementari) 

RCD Espanyol Cadet Femení: 5 – CE Manresa: 4

Resultat curt el que va obtenir el cadet femení espanyolista davant el CE Manresa en aquest duel que enfrontava en la Dani Jarque als campions de lliga dels grups 3r i 2n. respectivament, en el que era l’anada de les semifinals del Campionat de Catalunya d’aquesta categoria.  

Diumenge al Mpal. Nou Congost de la capital del Bages, l’equip d’Ariadna Ciércoles haurà de fer valer aquesta mínima avantatge si vol està present en la final de Sant Feliu del proper cap de setmana. Recordem que el RCD Espanyol ha sigut el campió de Catalunya en les dues darreres temporades derrotant en la final a l’AEC Manlleu i s’ha adjudicat la lliga del seu grup en les tres darreres temporades. Per tant, a dos partits del tercer doblet consecutiu de la tècnic espanyolista.        


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith Pérez, Claudia Marcos, Mónica Mayorgas, Nicole Rubio, Cristina Garriga, Andrea López, i Ariadna Marzo.
També: Mireia López, Julia Cerdán, Natàlia Gómez,  Sheila González, Irene Fernández, Luisa Ródenas (p.s.) i Sara Ismael.

CE Manresa: Marta Valeriano, Claudia Pala, Alba Arco, Sara Martínez, Marta Bosch, Ana Gómez i Marta Guirado.
També: Laura Vilesca, Marta Guitart, Esther Haro i Marta Ortiz.

Àrbitre: Sergio Suárez Pérez, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues a les locals Mónica Mayorgas, m 23 i Cristina Garriga, m. 50.

Gols: 0-1: Ana Gómez, m. 16; 1-1: Andrea López, m. 20; 2-1: Sara Ismael, m. 23; 2-2: Marta Ortiz, m. 24; 3-2: Cristina Garriga, m. 43; 4-2: Julia Cerdán, m. 58; 4-3: Ana Gómez, m. 67; 5-3: Julia Cerdán, m.70; 5-4: Ana Gómez, m. 73.

Incidències: Encontre corresponent a l’anada de les Semifinals del Campionat de Catalunya Cadet-Infantil Femení, disputat el matí del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

   




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M