divendres, 6 de juny del 2014

TASCA COMPLICADA PER UN INFANTIL FEMENÍ
QUE TÉ QUE AIXECAR UNA DIFERÈNCIA DE DOS GOLS

Fotos d'arxiu dels dos enfrontaments amb el FCB a la Dani Jarque (en lliga i en torneig complementari).

FC Barcelona: 3 – RCD Espanyol Infantil-Aleví Femení: 1

Dos gols de desavantatge fou el resultat del partit d’anada que l’Espanyol disputà en Can Barça corresponent a l’anada de les semifinals. En el que es pot considerar una final anticipada (duel entre campió i subcampió de lliga del grup 1er.) les barcelonistes colpejaren primer i son les favorites per endur-se una eliminatòria que a les blanc-i-blaves se’ls hi ha posat coll amunt.  

Els precedents no criden al optimisme:  En els cinc encontres disputats (lliga, complementari i el partit del dissabte passat), quatre derrotes espanyolistes per tan sols un empat a dos gols en l’encontre de lliga disputat a la Dani Jarque. Es clar que amb la política que porta a terme el conjunt culer,  confeccionant plantilles sense necessitat de tenir equips inferiors (alevines, benjamines, etc.), doncs arrabassa tot el que destaca dels clubs rivals (enguany hi ha fins a tres jugadores que van pertànyer al RCDE la passada temporada), és força complicat plantar cara la resta d’equips al monstre culer.

Malgrat aquesta i altres tantes desavantatges, ho intentarà el quadre espanyolista diumenge a les 10:00 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Arbitrarà una coneguda del futbol base femení: Georgina Casals García. A  l’altre semifinal no hi hagué color i el Mercantil (campió del grup 2n.) es va desfer per un inapel·lable 11-0 al Cabanes (campió del grup 3r. gironí)     
   

Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Ana Reina, Sandra Carrasco, Anna Torrodà, Candela Andujar, Andrea Martínez, Ainhoa Marín i Claudia Pina.
També: Judit González (p.s.), Mireia Carrasco i Mariona Segalés.

RCD Espanyol: Lucía Álvarez, Blanca Osorio, Maria Molina, Míriam Jiménez, Sandra Sánchez, Naira López i Claudia Maria.
També: Judith González (p.s.), Carla Huatay, Andrea Ferrer, Neus Bravo, Carla Sánchez, Julia Manrique i Aida Illas.

Àrbitre: Alba Rodríguez López, de la delegació d’ El Baix Llobregat.

Gols: 1-0: Míriam Jiménez (pr.p.), m. 8; 2-0: Claudia Pina, m. 12;  3-0: Anna Torrodà, m. 16;  3-1: Claudia María, m. 42.

Incidències: Encontre corresponent a l’anada de les Semifinals del Campionat de Catalunya en categoria Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat dissabte a la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M