dimarts, 3 de juny del 2014

L'INFANTIL "A" SUPERA PER FI AL LLEIDA, I ACCEDEIX
A LES SEMIFINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA












RCD Espanyol Infantil “A”: 3 – Lleida Esportiu TCF: 2

L’equip de Toni Velamazán aconseguí per fi derrotar al Lleida Esportiu (després de dues derrotes a la lliga i la darrera fa dues setmanes tot just en la cloenda del campionat), i ho va fer en l’eliminatòria a partit únic corresponent als Quarts de Final del Campionat de Catalunya d’aquesta categoria infantil.

L’equip espanyolista va veure com en les dues ocasions que va posar terra pel mig en el marcador amb una renda de dos gols, els lleidatans escurçaven perillosament les distàncies en el marcador i posaven la incertesa, sobre tot en els instants de partit. El quadre perico va saber mantenir l’avantatge i assolir el triomf que els hi dona el bitllet per les semifinals a les quals se les veuran amb el guanyador del Reus Deportiu – FC Barcelona. No ha tingut precisament sort en el sorteig el quadre de Velamazán.

Els blanc-i-blaus van sortir jugant bastant millor que en precedents ocasions, i als pocs minuts ja va crear perill en un llançament de Miguel de falta directe que sortí per sobre el travesser i una gran oportunitat del propi capità espanyolista rematant de manera poc ortodoxa dins l’àrea en una embolicada jugada després de varis rebots en que finalment la bola no va voler entrar.

Si ho va fer en el minut onze de joc quan de nou un partit més, Miguel aconseguia perforar la porteria rival en culminar una bona ràpida acció rebent la passada en profunditat de Dani, i resolent perfectament amb una bona definició superant al meta del Lleida.  La rèplica lleidatana, una falta penjada que acaba amb un fluix remat de cap que atura el meta Aitor.  

Als vint minuts de joc, l’Espanyol fa el segon amb un gol de molt bella factura de Joan Bergé, l’altre màxim golejador de l’equip. La pilota a mitja alçada entra de rosca pel cantó esquerre de la porteria de l’equip de la Terra Ferma.  Però l’equip no pogué evitar que set minuts després el conjunt granat escurcés distancies en transformar un llançament directe de falta superant al meta Aitor. Amb un remat creuat dels del Segrià que aturà Aitor s’arribà al descans amb el mínim triomf local.

Començament de pel·lícula el segon període quan als cinquanta segons de joc Arnau Giralt envià una canonada des de fora de l’àrea al fons de la porteria lleidatana establint altre cop els dos gols de diferència en el marcador.  Tres minuts després, un servei directe de falta del propi autor del gol, s’estavella a mitja alçada al pal esquerre. Bergé té la sentència però erra en la seva rematada que surt a un pam del pal esquerre.

Passat el quart d’hora de joc del segon temps, el Lleida establí el que seria resultat definitiu aconseguint un segon gol que portava la incertesa en el partit. Els del Segrià tingueren la seva per igualar el matx en el 68’ a dos del final quan en un embolic dins l’àrea la cobertura perica aconsegueix allunyar a córner.  Amb el Lleida bolcat cercant l’empat (ho intentà però sense arribar amb clar perill per aconseguir-ho), fou l’Espanyol qui va pogué sentenciar amb un contraatac protagonitzat per Toni salvant Abel sota pals amb el meta ja batut.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Sergi Boira, Jordi, Nacho, Genar, Brossa, Bergé, Miguel, Dani, Josep i Arnau Giralt.
Substitucions: Bruno i Alejandro per Sergi Boira i Dani, m.36; Sergi Serrano per Josep Viñas, m. 55; Toni i Dani per Bergé i Alejandro, m. 62. Altre suplent: Manel (p.s.)

Lleida Esportiu TCF: Pau Bosch, Gerard Macià, Albert Farré, Adrià Martínez, Pau Font, Gerard Tarruella, Pablo Bernal, Sebastián Serediuc, Nordín Bouzidi, i Albert Vila.
Suplents: Jordi Valero (p.s), Martí Sans, Abel Chimeno, Ramon Pau, Guillem Isla, Andreu Torres, i Adrián Cámara.

Àrbitre: Marc Segarra Nebot de la delegació de Barcelona. Cartolina al local Genar, m. 38.

Gols: 1-0: Miguel, m. 11; 2-0: Bergé, m. 20; 2-1: Nordin Bouzidi, m. 27; 3-1; Arnau Giralt, m. 36; 3-2: Pau Font, m. 52.

Incidències: Encontre corresponent als Quarts de Final (a partit únic) del Campionat de Catalunya Infantil, disputat a primera hora de la tarda de dissabte al Camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat en principi, amb l’aparició progressiva de densos núvols que arribaren a cobrir el cel.    








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M