dilluns, 2 de juny del 2014

EL JUVENIL "B" ES CLASSIFICA PER UNES SEMIFINALS DEL
C. DE CATALUNYA EN LES QUE NO HI SERÀ EL FC BARCELONA.







EF Gironés-Sàbat: 1 – RCD Espanyol Juvenil “B”: 2

El Juvenil “B” espanyolista, un cop solucionat la complicada situació viscuda a la lliga, va afrontar amb moral renovada el Campionat de Catalunya de juvenils enfrontant-se ahir tarda al campió del grup segon de Preferent Juvenil, l’Escola de Futbol Gironés-Sàbat en el Mpal. del Barri dels Germans Sàbat a Girona.  Els de  Fran Navarro aconseguiren remuntar i posar-se  per davant abans del descans, sabent mantenint la mínima renda que li donà el passi a Semifinals.

L’autèntica bomba d’aquests Quarts de Final disputats a partit únic, fou l’eliminació en la tanda de penals (0-0) del campió de Lliga Nacional Juvenil, el FC Barcelona “B” als Nou Pins Bens de Sitges davant la Blanca Subur CF. Els altres marcadors d’aquests quarts registraren el triomf 3-0 del Reus Deportiu sobre el Badalona CF, i la victòria a domicili del CE Europa B als Magraners davant el subcampió de Lliga Nacional, el Lleida Esportiu.  


Fitxa tècnica:
Escola F. Gironés-Sàbat: Joan Molins, Roger Aymerich, Jordi Vila, Biel Gasca, Omar Sillah, Aniol Pujol, Carlos Corominas, Sergio Moreno, Ibn Soto, Yaya Sidibe i Pau Iglesias.
Suplents: Jordi Luque (p.s), Alex Dèvia, Gerard Romagós, Sergi García, Pau Xifra, Gerard Cano i Eric Ridao.

RCD Espanyol: Moha, Labiano, Latorre, Max Llovera, Melero, Alex, Joel, Patrick, Eric Gràcia, Melendo i Adrián Rivas.
Suplents: Pol Agustí (p.s.), Gonzalo, Óscar Villanova, Erik Sarmiento, Rafael, i Cristopher.  

Àrbitre: Ibrahim El Abdi Zahnini de la delegació de Girona, assistit en bandes per Jordi Manel Macaya Valdivia i Bilal Adairak Dairak. Cartolina groga al jugador espanyolista Erik Sarmiento, m. 58.

Gols: 1-0: Sergio Moreno, m. 27; 1-1: Alex, m. 38; 1-2: Eric Gràcia (pen.), m. 41.

Incidències: Encontre corresponent als Quarts de Final del Campionat de Catalunya de Juvenils, disputat ahir tarda al Mpal. del Barri dels Germans Sàbat de Girona. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M