dilluns, 2 de juny del 2014

XXIV APLEC DE PENYES DEL RCD ESPANYOL:
CLOENDA AMB ELS PARLAMENTS I LLIURAMENT DE PLAQUES

PER VEURE ELS VUIT CAPÍTOLS EN QUE ES MOSTRA L'APLEC DE PENYES, ANEU A L'ARXIU (AL MARGE ESQUERRA) I CLICLEU EN QUALSEVOLS DELS MATEIXOS.








(Torredembarra, El Tarragonès: Josep Maria)

Allà s’ha homenatjat  als ex jugadors del RCDE nascuts a Torredembarra (Josep Maria Rovira Torres, oncle de l’actual President de la Penya Joan Rovira, Joan Maria Mercadé Figuerola, així com al desaparegut Gerard Gatell Valls), a Llorenç Gómez (Campió de futbol platja escollit enguany com a Torrenc de l’any), i a les dues jugadores del futbol base femení nascudes a aquesta vila (l’Anna del Juvenil que ahir va obtenir un bon triomf el seu equip, i l’Andrea de l’ Infantil).  Finalitzà amb l’habitual lliurament de plaques commemoratives entre les diverses institucions (Ajuntament, RCDE, FCPE i Penya B.B. de Torredembarra).

Quan passaven uns minuts de les sis de la tarda, tot just al costat de la Zona Esportiva sortien els diversos autocars que conduïen al gruix principal de penyistes als seus llocs d’origen. A les vuit tocades del vespre, qui escriu aquestes línies arribava al seu destí final d’aquesta diada del soci penyista espanyolista, del soci militant, per que ser de l’Espanyol és molt més que anar cada quinze dies a l’estadi a veure millor o pitjor futbol, a guanyar o a perdre; ser de l’Espanyol es viure-ho cada dia, en cada instant i amb un sentiment col·lectiu que es mostra en tota la seva expressió en aquestes jornades. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M