dimecres, 27 d’agost del 2014

JAFAR, TRASPASSAT AL GRANADA


El RCD Espanyol ha fet públic a través del seu web oficial, la noticia del traspàs de Jafar Yeboah Ibrahim (Ghana, 06/05/1995) al Granada CF.  El davanter centre format a les categories inferiors del futbol base, que va arribar procedent del Salt CF el 2006 i que aquest estiu havia pujat al filial,  no havia arribat a cap acord amb el club espanyolista per renovar el seu contracte que expirarà el proper 30 de juny.

L’entitat espanyolista no ha facilitat xifres al voltants de la quantitat en que s’ha concretat l’operació. 


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que a aquest noi, també se li havien pujat una mica els fums al cap i no ha volgut acceptar cap de les propostes de renovació fetes pel club. Aviam què tal anirà la seva aventura a Granada???
PRÍNCEP

Anònim ha dit...

La gent que ha vist el Jaffar més asiduament, que creieu del jugador comparat amb altres davanters del Juvenil A de l'any passat o fins inclus els davanters de l'Espanyol B aquest any. Sent objectius i sense deixar influenciar per la seva marxa, creieu que té qualitat?
Gràcies,
Sergi

Josep Maria ha dit...

La gratitud al futbol es una virtut que cada dia existeix menys. Dos anys lesionat pràcticament sense jugar, fa un any bo marcant gols, i adéu-siau! ... Que al noi ja se li ha quedat petita l’entitat. Negoci de representants amb pocs escrúpols, i molts ocellets dins del cap del noi. Al menys si l’entitat ha tret alguna cosa a nivell econòmic com es diu (300.000 euros segons Tiempo de Espanyol), al menys servirà per pal•liar les despeses mal empleades de la seva formació al futbol base espanyolista durant aquests 8 anys. En quant a la qüestió tècnica, ho deixo per qui vulgui i tingui ganes de comentar-ho. Tan sols dir que era un dels pocs africans que hem tingut – per no dir l’únic – que amb el pas de les temporades havia millorat (sol ser al inrevés un cop s’igualen físicament amb la resta de nois). Ràpid, fort, molt irregular a l’hora de resoldre dins l’àrea. Molt bons partits amb ratxes golejadores, i partits també molt dolents amb moltes ocasions malbaratades. Si hagués tingut paciència, sent jove, hagués pogut ser un bon element en el filial... però un cop més... ídols amb peus de fang... com el de la "cresta" de l’Almería, que no se que carai s’han pensat que han fet al mon del futbol...
Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M